Регистрация

Финалисти от Hell's Kitchen се състезават в Черешката на тортата

18 Feb 2019   /   nina123   /   Видяна: 2241
Финалисти от Hell's Kitchen се състезават в Черешката на тортата

Доказани готвачи от Кухнята на Ада ще мерят сили в провокативния готварски формат Черешката на тортата.

 

Най-гледаното готварско риалити в българския ефир – Черешката на тортата ще зарадва феновете на кулинарията и клюките като направи компромис с формата си и пусне професионални готвачи в надпреварата. Виртуозите са не кои да е – а финалисти от първия сезон на Hell's Kitchen България – лица, които феновете добре познават от ефир. В пет поредни дни летвата ще се вдигне високо, а кулинарни техники и похвати ще образоват публиката, докато научава пикантни истории от личния живот на звездите.

 

Дебютант в предаването ще е Мартин Трухчев. В понеделник – 18-и февруари той ще е откриващият домакин за седмицата. Очаква се трениращият готвач от еленския Балкан на Hell's Kitchen да провокира колегите си, като завърти сложни блюда и покаже достоен професионализъм, съчетан с типичната за него привързаност към родната кухня.

 

След него щафетата поема младата и напориста Светлана Илиева. Тя спечели любовта на зрителите със своята изпълнителност и готовност да помага на колегите си. Единсвено младостта и липсата на дългогодишен опит в кухнята разделиха чаровната Светла от победата. Дали в рамките на година красавицата е задобряла още повече – ще разберем във вторник.

 

Кои участници от Hell's Kitchen ще се съревновават в Черешката на тортата? Освен любимците на народа и Шеф Ангелов – Марто и Светла – в готвенето и надяждането ще се включат: победителят в Hell's Kitchen - сезон 1 - Дани Спартак, скандалната уста – Нина Малакова и амбициозната Габриела Станимирова.

 

Ще има ли интриги или любовта към храната ще надделее? На този въпрос ще си отговорим чак в края на седмицата, когато петте вечери разкрият дали взаимоотношенията, изградени в Кухнята на Ада са останали между стените на къщата в Нови Хан или са се запазили и в настоящето. Последната седмица от сезон 12 на Черешката на тортата е прелюдие към стартиращия втори сезон на Hell's Kitchen България, който ще се завърти в ефир от 26-и февруари 2019-а г.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Черешката на тортата събира звезди от сцената от 17.06 до 21.06

Актьорите Николай Ишков, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб ще мерят кулинарни умения срещу певиците Ева Пармакова и Йоана Захариева – Йоко.   виж още »

Три кулинарни предавания с нов сезон идната седмица

MasterChef, Hell's Kitchen и Кошмари в кухнята ще радват с нов сезон привържениците на кулинарията.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта