Регистрация

Три кулинарни предавания с нов сезон идната седмица

22 Feb 2019   /   nina123   /   Видяна: 2911
Три кулинарни предавания с нов сезон идната седмица

MasterChef, Hell's Kitchen и Кошмари в кухнята ще радват с нов сезон привържениците на кулинарията.

 

Силен готварски сезон предвиждат две от националните телевизии в България. Цели три предавания с кулинарна насоченост стартират новите си сезони през идната седмица. Това са познатият от ефира на bTV MasterChef, който за пети пореден път ще изправи в съревнование любители готвачи. По NOVA започва вторият сезон на драматичния Hell's Kitchen, където професионалисти ще борят сили. Очаква ни и емоционалното шоу Кошмари в кухнята, в което познатият от Черешката на тортата шеф Иван Манчев ще спасява български ресторанти.

 

Петият сезон на MasterChef стартира на 25-и февруари по bTV. Към критичния екип на шеф Адре Токев и шеф Петър Михалчев се присъединява нежната особа на една сурова дама – шеф Силвена Роу – пловдивчанка от Лондон, която работи в Дубай. Блестящият опит в няколко световноизвестни ресторанта, развитието на собствен ресторантьорски бизнес, воденето на някои от най-титулованите европейски кулинарни формати и написването на няколко книги за готвене и здравословно хранене, нареждат 51-годишната Силвена Роу сред най-успешните кулинарни особи на Стария континент.

 

С какво ще ни изненада MasterChef 5? От предаването разкриват, че кухнята и складът са напълно обновени – с шарени цветове и повече пространство. Сред конкурентите, които ще мерят кулинарните си умения ще има 16-годишен участник, влюбена дама в готвенето, която съчетава професията на магистър-фармацевт с кулинарната си страст. Очакват ни още полицай от спецслужбите, манекенка, заклета майка и домакиня, ветеринар на диви животни, художник, културист и още забележителни особи.

започва пети сезон на мастършеф

 

На 26-и февруари започва вторият сезон на Hell's Kitchen България. Във вторник, сряда и четвъртък от 21 часа в ефира на NOVA ще отекват крясъците на шеф Виктор Ангелов. Нивото на подготовка на участниците в този сезон ще е много високо, споделя Антоний Мангов – директор „Програма“ на Нова Броудкастинг Груп. Очаква се менюто да е още по-сложно, а шеф Ангелов да завиши изискванията към състезателите. Сред тях ще има готвач, работил в ресторант със звезда Мишлен, както и личност, създавала храната за семейство Буш.

започва хелскитчън сезон 2

 

Кошмари в кухнята разбива с уникален и различен сезон 5 от 1-и март. Шеф Манчев обяснява, че предаването обикаля цяла България и показва кошмари, свързани както с хигиената и изпълнението на служебните задължения, така и с липсата на концепция на собствениците какво точно искат от заведението и какво могат да предложат. Заниженият професионализъм в отношенията и действията е главна причина за отлива на клиенти. Първият епизод отвежда на Крушунските водопади, а какво ни очаква след това – остава изненада, обещаваща драматизъм, сълзи и усмивки.

започва пети сезон на кошмари в кухнята

ПОДОБНИ СТАТИИ

Гордан Рамзи поема на кулинарни пътешествия по света

Ново предаване запознава с местни традиции и готварски продукти от екзотични кътчета на света.   виж още »

Финалисти от Hell's Kitchen се състезават в Черешката на тортата

Доказани готвачи от Кухнята на Ада ще мерят сили в провокативния готварски формат Черешката на тортата.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта