Регистрация

Фестивал на сладкишите събира феновете на десерти в София

30 May 2017   /   nina123   /   Видяна: 2920
Фестивал на сладкишите събира феновете на десерти в София

Сладкарски изделия, подходящи за тях напитки и оборудване за сладкарската промишленост се срещат с клиенти и потребители в ЦУМ.

Дните от 9-и до 11-и юни включително ще преминат под знака на сладостта и захарната вкусотия за всеки, който пожелае да се запознае с едни от най-тачените и обичани десерти, които се произвеждат в България. Мястото ще е ЦУМ, а вратите ще се отворени за фирми и посетители между 10:00 и 19:00 часа през трите дни на изложението.

Участници във фестивала ще са фирми производители и дистрибутори на всякакъв вид сладкарски изделия. Събитието е организирано от Българската търговско-промишлена палата, като предвижда както взаимодействие между фирми и частни търговци в сферата на сладкарската индустрия, така и среща и промоутинг на стоките пред крайния потребител.

В рамките на изложението ще бъдат представени различни видове сладкарски и тестени изделия, ще се презентират иновативни продукти в сладкарството и модерни техники и технологии на работа. На преден план ще е сладостта, разгърната в шоколади, палачинки и гофрети, бонбони, къпкейкове, глазури, сладоледи и още много вкусотийки, които ще се продават на промоционални цени в рамките на фестивала.

Напитките, които правят компания на десерта, също се включват в изложението, затова наред със сладкарските щандове ще се представят и производители на кафе, вина, чай, сокове и ликьори. Вкусотийте са разделени тематично в няколко категории – сладкарски изделия, тестени изделия, готови захарни изделия, напитки, млечни продукти, плодове, ядки, диетични продукти и оборудване за сладкарската промишленост.

Входът за мероприятието е с платен билет, а заинтересованите могат да си закупят пропуска при влизането си в ЦУМ откъм Централната баня.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Фестивал на твърдия алкохол стартира в Пловдив

Международен фестивал на високо алкохолните напитки събира производители, любители и експерти в хотел Империал в Пловдив. виж още »

Конкурс за манджа с люти чушки връща нашенеца в кухнята

Празник на лютата чушка ще честваме ежегодно в България в последната септемврийска събота. виж още »

Как празнуват Трифон Зарезан във винарското село Брестовица

С много вино и мезета,  хоро, жива музика и добро настроение пловдивчани отбелязаха празника на лозарите и винарите. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта