Регистрация

Строга тридневна диета с праскови и кисело мляко

12 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 6270
Строга тридневна диета с праскови и кисело мляко

Свалете до 4 кг, като се наслаждавате на вкуса на сочни летни плодове.

Разкрасяването чрез дарове на природата е полезна стъпка в борбата за идеален външен вид. Лятото щедро ни поднася богата кошница с плодове, от които да взимаме, за да бъдем красиви. През този сезон няма смисъл от хапчета и всякаква химия, защото всичко, което е нужно на тялото ни, расте от земята и освен полезно е и вкусно.

Български диетолози разработиха редица хранителни режими, които се базират на плодове, растящи през лятото на нашите географски ширини. На вас остава да изберете подходящия от тях - така че диетата с него да се превърне в сладко изживяване, а не в поредния неприятен подвиг в името на хубостта.

Днес ще ви представим тридневен хранителен режим с праскови, и ако те са вашият любим плод, си заслужава да му обърнете повече внимание. Сочните костилкови дарове от природата са подходящи за основа на диета, тъй като са богати на захари и няма да загубите сила и тонус. Освен това в тях има много витамини  - А, В и С, както и желязо, фосфор, калции, калий, въглехидрати и протеини, които ще ви заредят с куп полезни за тялото вещества. По време на режима пийте много вода. Тя ще подпомогне по-бързото ви прочистване.

Ден 1: За закуска изяжте 1 варено яйце и 2 праскови. На обяд си хапнете половин кофичка кисело мляко с праскови. Следобеда изпийте един прасковен фреш. Вечеряйте с 250 г печени пилешки гърди или филе от бяла риба на тиган. Можете да добавите лимонов сок за вкус.

Ден 2: Закусете с 2 праскови и неподсладено кафе. За обяд изяжте още 2 праскови. Следобеда прихапнете с половин кофичка кисело мляко, в която сте нарязали хапки от една праскова. Можете да добавите мед или канела. Пропуснете вечерята.

Ден 3: Закусете с 1 варено яйце. На обяд хапнете 3 праскови. Следобеда изпийте чаша фреш от праскови. Вечеряйте със зелена салата по ваш избор (без да добавяте месо, сирене или крутони).

Стъпете на кантара чак сутринта на 4-тия ден и ще се зарадвате на смайващи резултати.   

ПОДОБНИ СТАТИИ

Тридневна строга диета със супички

Три дни хапване на супи регулира дейността на стомаха, изплаква излишни килца и прави корема плосък и стегнат.   виж още »

Библейската диета се възражда в принципите на модерното полезно хранене

Яденето на семена, пълнозърнести хлябове, морски деликатеси и умерено количество месо, както и задължителното присъствие на вино на трапезата ни правя виж още »

Тридневна войнишка диета за екстремно отслабване с глад

Бърз режим за отслабване с три хранения на ден топи мазнините и извайва фигурата. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта