Регистрация

Сбъднати Сладки мечти за оригинални сладкиши за Хелоуин

23 Oct 2020   /   nina123   /   Видяна: 1532
Сбъднати Сладки мечти за оригинални сладкиши за Хелоуин

Домашни бисквити за Хелоуин, Хелоуин торта и неустоими карамелени близалки за празника на Вси Светии радват малчуганите и спестяват ценно време на родителите.

 

С тихи стъпки, страшна маска, аромат на свещи и фонов шум от вещерски смях Хелоуин бавно и сигурно идва и тази година, за да сбъдне поредните мечти за забавен маскарад и събиране на лакомства на дечицата. И ако голяма част от възрастните са скептични към модерния празник, то малчуганите с нетърпение кроят планове за прекарването на вечерта. Ала техните копнежи могат да бъдат реализирани благодарение на родителското спомоществователство – финансово, идейно, времево, творческо и кулинарно.

 

В реалност на пандемия НЕ се препоръчват големите шумни сбирки, на които мъниците се оставят да бъдат опазени от духовете на Вси Светии. Ето защо тази година се очаква празникът да премине под знака на малки семейни и приятелски събирания и скромни обиколки за сладкиши и номера в съседските домове. И в двата случая родителите трябва да заредят стабилно количество сладкиши, с които да посрещнат канени и неканени гости или да зарадват семейството с домашно парти.

 

поръчка на Хелоуин бисквити с украсаТематични Хелоуин сладкиши от Sweet Dreams. С наближаването на празника работливковците от Сладки мечти са запретнали ръкави в направата на най-страхотните лакомства за Хелоуин. Не е тайна, че майки и баби са достатъчно заети с делничните си ангажименти, но вече има кой да се погрижи за сладостта и доброто настроение на празника. И тъй като детското здраве е най-важно, в направата на десертите на Сладки мечти се влагат само висококачествени продукти, а за украсите се използват напълно безвредни хранителни бои и багри. Sweet Dreams обръща внимание на всяка индивидуална поръчка, за да е сигурно, че дечицата ще останат максимално доволни от получените лакомства. Със сладкарската работилница можете да се свържете на GSM: 088 836 1184 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams. Ето от какви сладки прекрасности можете да се възползвате.

 

Оригинални ръчно направени бисквити за ХелоунКурабийки за Хелоуин от Sweet Dreams. Любимите хрупкави канелени бисквити с мед и масло, познати от коледните празници, придобиват форми на вещици, призраци, зомбита, тикви, прилепи, метли и всякакви караконджули, типични за Деня на Вси Светии. Можете да поръчате и по-големи курабийки, върху които да има тематично изображение, а дори и цяла къщичка от бисквити. Ако пък харесвате целувки – битите белтъци майсторски се превръщат в духчета, които да поглезят с хрупкава сладост.

 

Торта за празника на Вси СветииТорта за Хелоуин от Sweet Dreams. Подобаващ завършек на домашното парти е пищна тематична торта. Сладки Мечти може чевръсто да украси всеки от видовете си торти според повода, така че можете да съчетаете блат и крем спрямо вкуса си. Импровизирайте с ефирни блатове червено кадифе, платки с белтъци и ядки и дори вегански варианти. А между тях можете да поръчате сметанови, шоколадови, плодови, ванилови и сиренени мусове, както и постни плодови и какаови кремове. Украсата също ще бъде направена изцяло по ваше желание.

 

Близалки с украса за ХелоуинХелоуин сладкиши от Сладки мечти. Ако искате да сте малко по-нестандартни в избора на лакомства, Sweet Dreams предлага ръчно направени домашни близалки от карамел с тематична украса. Опаковани индивидуално, те могат да бъдат поднесени като комплимент на децата, почукали на вратата или прекрачили прага на семейния ви празник. А защо не изберете и елегантни ръчно направени бонбони с белгийски шоколад за възрастните? Тази сладост определено ще зарадва и по-изисканите небца.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вкусен Хелоуин с лакомствата на Sweet Dreams

С поръчка на сладкиши за Хелоуин пестите ценно време за себе си и любимите хора, като си гарантирате страхотни лакомства и неповторим вкус за празника виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта