Регистрация

Препечена филийка имитира женското междукрачие

23 Jan 2014   /   nina123   /   Видяна: 4297
Препечена филийка имитира женското междукрачие

Амазон пусна тостери по 35 долара, печащи филии като женски „розети“.

Подигравка с насъщния, маитапчийска идея за подарък покрай празниците или влудяваща идея на нечии болен мозък – коментарите не са един два под предлагания от около месец продукт в сайта за онлайн пазаруване Амазон. Става въпрос за тостер, от който филийката излиза под формата на женска вагина. Колкото и брутално да звучи за някои, този уред набира все повече и повече популярност, а поръчните не спират да валят, въпреки че празничното настроение вече е отминало.

В описанието за функциите на машината е разказано, че освен да изобрази онази тъй бленувана част от женското тяло върху филийката, се грижи така, че нейните мекота и твърдост да убеждават дори пръстите на клиентите, че докосват именно плътта на „заветната крепост“. В средата тостът остава почти неизпечен, за да се усеща особена мекота, а към крайщата се втвърдява.

Коментари на потребители обясняват, че е забавно денят да започне с подобен сандвич, а най-весело е, когато се опиташ да измислиш богатата гама от сосове, с които да се намаже филията. Мъж споделя, че не се притеснява от изображението, а цялото му семейство закусва с препечения в щурата машина хляб. Трети се оплаква от факта, че е можело изображението да изглежда още по-детайлно, като се наблегне на точните контури на срамните устни и се оформи Г-точка.

Най-голяма е групата на шегаджиите, които са сметнали, че е непристойно да занесат подобен уред у дома си, но с удоволствие биха го подарили на любовника, приятели и дори шефове. Срещу коментарите на моралистите, които отхвърлят идеята една от най-свещените за християнството и мюсюлманството храни – хляба – да бъде извергнат по този начин, се стоварва доброто настроение на атеистите и непукистите, които защитават изобретението, смятайки, че то е още един начин човек да си достави добро настроение в сивото ежедневие.

Цената на скандалния тостер е 35 долара, като не е много по-различна от тази на негови събратя, които изпичат върху филийки формички на котешки лапички, усмихнати личица, цветя и птици. Детайлното изображение на кучека муцунка и виличка поставена до ножче, изрисувани върху филията дори струват двойно повече.  

ПОДОБНИ СТАТИИ

Трикове за топли сандвичи от препечени филийки

Бързи и различни филийки и сандвичи с тях за вкусно прихапване в утрото на натоварения делник.   виж още »

Австралицйи возят алкохол в моторизирани хладилници

Органите на реда в Австралия съобщават за зачестили случаи на арестувани шофьори на хладилник. виж още »

Хладилник за тузари – позлатен и с камъни Сваровски

Луксозен хладилник краси кухнята с покритие от истинско злато и украса от кристали. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous29-03-2021
Amazon Telegram чат https://t.me/startamazon . Присоединяйтесь, здесь мы обсуждаем бизнес на Амазон. Уверен вам будет интересно.

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта