Регистрация

Кралица Елизабет II създаде своя марка кетчуп

15 Feb 2022   /   nina123   /   Видяна: 1177
Кралица Елизабет II създаде своя марка кетчуп

Кралски кетчуп, създаден изцяло според вкусовете и здравословните норми на Елизабет II, влиза в хранителната верига директно от фабриката на Кралското семейство.

 

Нов гастрономичен подвиг на 95-годишната английска кралица зарадва кулинарния свят. Елизабет II пусна на пазара свой бранд специален кетчуп, създаден изцяло по нейния вкус. Не е тайна, че възрастната знатна особа винаги се е хранела здравословно и е посвещавала свободните си минути на спорт и разходки, превръщайки навиците си във формула на здраве и дълголетие. Също така се знае, че колкото и да избягва тестени храни и въглехидрати, кралица Елизабет II обожава сандвичи и хамбургери. Специално за нея личните ѝ готвачи ги правят с алтернативен хляб, както и непохлупени, за да може да се консумират с нож и вилица според етикета. Любовта към американската бърза храна в царския двор е пословична, но знатните особи винаги са се стремели да дават добър пример с хранителните си навици на обществото и бъдещите поколения. Ето защо тази привързаност към сандвичите е пренебрегвана в името на здравословните продукти. А новият кетчуп на кралицата е полезна съставка, която дори и хората без синя кръв вече могат да добавят в менюто си.

Кетчупът на кралица Елизабет II. Рекламата на продукта гласи „идеален за закуска или по всяко време на деня“. Кетчупът се произвежда в кралска фабрика в Норфолк, като е направен от екологично чисти домати, отглеждани в района. В рецептата са добавени още ябълков оцет, печени ябълки, карамелизирана кафява захар и билки и подправки, които си подхождат едновременно с месо и тестени изделия. От кралския двоя заявяват, че продуктът Роял Естейт, както се казва кралската марка кетчуп, е изцяло по вкуса на кралица Елизабет II.

Кралски кетчуп в хранителната верига. Доматеният сос на кралицата вече е достъпен в ограничени количества в хранителната верига в Обединеното Кралство, като скоро се очаква производствената линия да покрие и поръчки за износ. Една опаковка Royal Estate е с обем 10 oz или малко над 300 мл. Цената му на територията на Англия е 6,7 паунда или малко под 16 български лева.

От къде може да си купя от кетчупа на кралицата? Този въпрос интересува множество любители гастрономи и фенове на кралското семейство, които искат да сверят вкуса си прямо изисканите предпочитания на Елизабет II. Освен в магазините в рамките на Обединеното Кралство, сключили договор с производствената фабрика, на този етап няма възможност за друг достъп до продукта. От Кралския двор обаче съобщават, че поради засиления интерес от всички кътчета на света, се обмисля перспектива за онлайн поръчки.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Безценни хранителни съвети от лекаря на английската кралица

Човек трябва да се лиши от пикантни храни, гъби и ядки за сметка на кисело мляко и постни супи, съветва един от най-добрите индийски лечители в света. виж още »

Обява – Елизабет II си търси професионален готвач

Кралицата – майка публикува обява, че Бъкингамският дворец има нужда от нов готвач. виж още »

Английската кралица храни коргита с пържоли и пилешки гърди

Елизабет Втора дава на кучетата си висококачествени меса, полети със специален апетитен сос. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта