Регистрация

Коя зодия какъв шоколад предпочита?

10 Jan 2019   /   nina123   /   Видяна: 1908
Коя зодия какъв шоколад предпочита?

Рибите обичат да комбинират какаото с кокос, козирозите - със сол, а близнаците - с чили.

Шоколадът е неустоимо изкушение за повечето хора, но всеки си харесва определен вид от какаовото изделие. Ако се чудите какъв десерт да изберете за близък човек или да поглезите дамата на сърцето си, вижте наблюденията на foodpanda за връзката между зодиите и любимия шоколад. Тези открития могат да ви помогнат... или пък тотално да ви объркат.

 

Зодия овен харесва млечен шоколад. Представителите на този знак не се трогват от качеството на тъмните шоколади, защото обичат силната сладост. Овните се впечатляват дори от детските шоколадчета, които са доста по-сладички от изтънчените вкусове на тъмния Lindt например.

 

Телецът обича контраст между горчивина и сладост. Него ще впечатлите с комбинация от светъл и тъмен шоколад или шоколад с добавка от кафе.

 

Близнаците харесват люти сладкиши. Щом отхапят от чили шоколада, веднага пренасят мислите и емоциите с на друго място, далеч от тялото. Тази зодия умее да се наслаждава на нестандартните вкусове.

 

Раците предпочитат да пият шоколада. За тях истинското удоволствие се крие в чаша топъл шоколад или разтопен шоколадов сладолед. Рядко се впечатляват от какаови изделия на блокчета.

 

Лъвът обича луксозен шоколад. Ако искате да впечатлите представител на тази зодия със сладкиш, бръкнете дълбоко в портмонето си за шоколад със златни стърготини или поне за някоя от качествените марки на какаовото изделие.

 

Девата го харесва с 80% какао. Традиционният тъмен шоколад най-много радва сетивата на представителите на този знак. Те са непретенциозни и не харесват прекаленото подслаждане на десертите.

 

Везните се радват на шоколадови букети. Това означава, че във всеки момент пред тях трябва да има избор. Вместо цял шоколад предпочитат кутия бонбони, селектирала различи вкусове. Така могат да опитват и опитват до безкрай, намирайки отражение на настроението си във всеки вид.

 

Скорпионите ценят шоколада с алкохолен дъх. Ако напитката и сладкишът са комбинирани в едно, представителите на тази зодия ще се насладят съвършено. Затова при тях залагайте на шоколади с ром, бренди или уиски.

 

Стрелците си падат по шарени бонбонки. Шоколадите за тях трябва да радват очите, да събуждат детинския порив и да оцветяват езика след хапване. Най-добре в избора на десерт за стрелеца ще се справи искреният разум на някое дете.

 

Козирозите харесват солената сладост. Селекциите от шоколад с парченца морска сол или просто подсолено какао са слабост на тази рогата зодия. Ако правите домашен сладкиш за роден под този знак, не забравяйте да посегнете и към солницата.

 

Водолеите обичат шоколади с ядки. Докато ръфат какаовото блокче, определено им харесва да си представят, че са катерички. Но не минавайте номера с обикновени фъстъци, а по-добре потърсете сладкиши с бадеми, шамфъстъци или карамелизирани лешници. Доза изтънченост определено ще трогне водолея.

 

Рибите препочитат шоколад с кокос. Добавката на белите стърготини прави обикновения сладкиш неустоимо удоволствие за зодия риби. Не е нужно да бъде шоколад на блокче – замислете се колко много бонбони с какао и кокос има на пазара. Определено с кутия от тях ще уцелите в десятката.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сладки мечти – началото на една вкусна реалност

Сбъдването на една мечта или пътят от малката домашна тавичка до професионалната сладкарска работилница.   виж още »

Подходящият плод според зодията

Кой плод помага на всяка зодия за добро настроение и здраве. виж още »

С какви храни е склонна да преяжда всяка зодия

Водолеят е рекордьор по унищожаване на сандвичи, близнакът разваля фигура с пържени картофки. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта