Регистрация

Запознайте се с Джонатан Фанг

02 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 3110
Запознайте се с Джонатан Фанг

С 25-годишна кариера и две хитови телевизионни предавания зад гърба си Джонатан Фанг започва ново приключение из Карибите.

С 25-годишна кариера и две хитови телевизионни предавания зад гърба си Джонатан Фанг започва ново приключение из Карибите, в което среща местни легенди в кулинарния занаят и показва най-добрата храна на това екзотично място в първата си собствена поредица „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“.

Джонатан започва кариерата си като моден агент, работил с имена като Джери Хол, Наоми Кембъл, Тайра Бенкс, Лив Тайлър, Кристи Търлингтън и Джоди Кид и др. Той все още работи с някои от първоначалните си клиенти (Джери Хол) и със своите фантастични интуиция и експертен опит, скоро се превръща в един от търсените специалисти в модната индустрия.

Въпреки че не е имал намерение да се занимава с телевизия, експертният му опит му осигурява ролята на съдия в предаването „Britain's Next Top Model“. Неговият изключителен чар му печели армия от фенове сред зрителите и участниците и бележи пътя му към успешна телевизионна кариера. Джонатан е съдия в „Britain's Next Top Model“ в продължение на три сезона и след като напуска шоуто е поканен да стане водещ и ментор в новаторската поредица „Britain's Missing Top Model“ на канал „BBC Three“. Предаването е в същия формат като „Britain's Next Top Model“, но проследява осем жени в неравностойно положение, които се опитват да спечелят договор с модна агенция. Поредицата е посрещната с одобрение от критиката и Джонатан печели награда за най-добра реалити програма „RADAR Media Award“ в резултат на усърдната си работа. Тъй като има опит и обича да е ментор, той участва и в предаването „Naked“ на BBC Three, което се фокусира върху радикален курс по изграждане на самоувереност. Той помага в обучението на група от петима професионалисти, които се подлагат на серия от предизвикателства, чиято цел е да им помогнат да се преборят с вътрешните си демони и да повишат самоуважението си на работа и вкъщи. Поредицата е изключително въздействаща.

Отразявайки труден период от живота си, през 2009 г. Фанг има възможност отново да допринася за промени. Той е важна фигура в документалния филм на BBC One „The Marchioness: A Survivor’s Story“, който описва преживяванията му, когато се сблъсква със скръбта, след като оцелява в национална трагедия на борда на кораба „The Marchioness“ преди 24 години. Филмът повдига въпросите за вината, която изпитват оцелелите и посттравматичния стрес и представлява проект в помощ на възстановителния процес на мнозина.

Последният проект на Джонатан Фанг „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“ проследява гастрономическото му пътуване из Карибите, кръстосвайки островите Барбадос, Тобаго, Тринидад, Ямайка, Сейнт Лусия и Гренада. Зрителите ще видят мястото, където се смесват европейски, азиатски и африкански влияния и формират карибската кухня. В продължение на десет епизода водещият изследва уникалността в кухнята и наследството на всеки остров и открива популярни островни рецепти, които му напомнят карибските корени на собственото му семейство.

Вдъхновен от карибското си приключение, както и от страстта си към храната и семейството, Джонатан пише книгата „The Pepperpot Club“. Тя представлява очарователна колекция от вкусни карибски рецепти и спомени от детството на Джонатан, очертани от историите за родината, силната музика, гръмкия смях и ароматните, пикантни рецепти на покойната му майка. Тя имала теория – „Ако готвиш храна, която хората обичат да похапват, ще получиш всичко, което искаш от живота.“

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Lisa Faulkner's Sweet Memories

5 септември, събота, 22:00 по Food network. виж още »

Tastiest Places to Chowdown

101 най-добри места за апетитни ястия в Америка - от 2 септември, всеки делничен ден, 7:50, 12:50, 19:55 и 00:05 по Food network виж още »

Джонатан Фанг разкрива тайните на карибската кухня

Говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани са само част от стран виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта