Джонатан Фанг разкрива тайните на карибската кухня
Говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани са само част от странностите, с които Джонатан Фанг ще ви запознае.
Присъединете се към Джонатан Фанг в новата вълнуваща поредица на Food Network „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“, в която се отправя на ободряващо гастрономическо пътешествие из Карибите, за да се срещне с местни кулинарни легенди, споделящи страстта му към храната и домашните рецепти.
Джонатан пътува до Барбадос, Тобаго, Тринидад, Ямайка, Сейнт Лусия и Гренада и открива 600 години пленителна карибска история, кулинарни тайни и оригинални апетитни ястия.
Вдъхновен от обиколките си, във всеки епизод водещият създава свое специално блюдо, което пресъздава острова, който е посетил, храната, която е опитал и приятелите, които е спечелил.
Джонатан поднася селекция от разнообразни ястия в чест на своето карибско приключение, сред които пикантен червен берикс с кускус, свинско и говеждо с лютив пипер, пикантно говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани, къри с тиква и пипер.
ПОДОБНИ СТАТИИ
От 02 август, всяка събота, от 12:20 часа по 24Kitchen. виж още »
От 21 юни, в събота, от 17:00 часа по 24kitchen. виж още »
5 септември, събота, 22:00 по Food network. виж още »
КОМЕНТИРАЙ