Регистрация

Дичо готви супи на Синеморец

24 Jun 2013   /   kulinarno   /   Видяна: 4786
Дичо готви супи на Синеморец

След като Дичо направи официална промоция на новата си песен и видеоклип „Млечният път” с групата си V.O.XX., той реши да мине на летен отпускарски режим.

В момента шоуменът се намира в Синеморец и релаксира заедно с приятелката си Карина.


Но енергичната натура на певеца не му позволява да стои без работа. Дичо е главният отговорник за супите в местния морски ресторант „Синьо лято”, който стопанисва заедно с половинката си. Всеки ден той приготвя собственоръчно вкусни супи, а негов верен другар в кухнята е диджеят Рамзи Херкулес, известен още като „Бирата”. Докато момчетата хвърлят усилия сред печките, Карина и приятелките й влизат в ролята на барманки.


Хипнотизиращата морска атмосфера обаче не успява да отвлече изцяло вниманието на Дичо. Той не спира да мисли за музиката си. След като представи новия си сингъл „Млечният път”, изпълнителят планира издаване на албум заедно с групата си V.O.XX. наесен.  

ПОДОБНИ СТАТИИ

Морски деликатеси и вино на хранителен фестивал в Бургас

Надпревара за най-вкусната рибена супа и дегустации на вина и ястия ще радват местни и туристи с изтънчени вкусове.   виж още »

Деца приготвят рецептите на баба с Ути по БНТ

Малчугани стават готвачи в нова рубрика на "Бързо, лесно, вкусно" по БНТ. виж още »

24 Kitchen Bulgaria - акцентите за месец Август

Джейми Оливър: Училище мечта OOLот 11 август, всяка събота и неделя, от 18:10повторения от 14 август, вторник и сряда, от 18:15 виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous07-11-2012
супер искам и аз

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта