Регистрация

Да ти плащат, за да пиеш вино

29 Aug 2022   /   nina123   /   Видяна: 990
Да ти плащат, за да пиеш вино

Хонорар и подсигурени транспорт, хотел и напитки ще получи назначеният късметлия на работа като винопияч.

 

Еднообразието на работното място и високата степен на професионална натовареност често предизвикват хората да мечтаят. Колко хубаво би било да се получава заплата за разходки по плажа, пиене на вино, излет сред природата, излежаване на дивана или танцуване… А реалността е различна. Като повик на този блян идва обявата за работа на компанията Majestic – верига за продаване на качествени вина.

Каква е обявата за пиене на вино в приятна атмосфера като работа? Идеята не е да се подложи нов служител на чернодробен тормоз. Всъщност избраният късметлия ще направи проучване, поръчано от  Majestic, което трябва да отговори на важен въпрос – дали разликата в атмосферата при пиенето на вина променя усещането за вкуса на напитката и коя е най-подходящата среда за консумацията определено вино.

Какво трябва да направи служителят по пиене на виното? Тук нещата стават още по-красиви. Срещу хонорар от 240 евро и покрити разходи за транспорт, храна, хотелски нужди и вино избраникът ще лети от Лондон до Пиренейския полуостров. Неговата работа е в рамките на 3 дни да дегустира испански и португалски вина в приятна атмосфера на мястото, където реално се произвеждат. След пристигане у дома ще бъде настанен във вила на фирмата, където ще получи същите вина. Служителят трябва да отчете какви са разликите във вкуса и има ли наистина такива. След свършената работа и попълнени анкети и доклади мечтата приключва. Хонорарът се изплаща, а договорът изтича.

Изисквания за наемане на човек за пиене на вино. За съжаление на всеки нашенец, който вече бленува да му бъде платено за да пътува на екзотични места и да опитва висококачествени напитки, главното изискване е служителят да бъде гражданин на UK. Също така трябва да е пълнолетно лице без значение от пола и да има международен паспорт. Не се изисква задължителен предишен опит, но плюс ще е доброто познаване на вината и техните качества. Също така и любов към бакхусовия еликсир.

А за всички, които си мечтаят да отворят бутилка качествено вино и да се насладят на магията му, ние можем да предложим различни винени мезета, с които напитката на боговете ще бъде още по-пленяваща. Изберете сред стотиците рецепти за: Мезета за бяло вино, мезета за червено вино и винени мезета.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Пиенето на вода на работното място бори сънливостта

Няколко чаши вода през работния ден запазват ума и тялото в пълна активност и спомагат за пречистването на организма.   виж още »

Авокадо инспектор, слушател на пармезан и сладоледен дегустатор стават модерни професии

Три странни професии на дегустатор ни учат как да чуваме зрелостта на пармезана, да намираме идеалното авокадо и да усещаме с език всяка съставка на с виж още »

Обява – Елизабет II си търси професионален готвач

Кралицата – майка публикува обява, че Бъкингамският дворец има нужда от нов готвач. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта