Регистрация

Sweet Dreams торта за отслабване

28 Aug 2020   /   nina123   /   Видяна: 1383
Sweet Dreams торта за отслабване

Торта Шоколадов силует от Сладки мечти се грижи за тънка талия и бърза мисъл.

 

Мнозина не си позволяват любимото блокче шоколад, защото смятат, че именно то е разковничето за лепнатите килограми, натрупаните тлъстини и появата на целулит. Е, ако сте от тези самоизмъчващи се люде, склонни да премахнат сладката радост от живота си, ще ви зарадваме. Не е нужно да се лишавате от шоколад, за да бъдете стройни. Истината е, че в малки количества шоколадът се грижи за хубостта.

 

Хората, които често хапват шоколад, са по-стройни. Университетът в Гранада провежда изследване на 1500 тийнейджъри, за да проследи промените във фигурата и теглото при ежедневен прием на шоколад. Доброволците били разделени на четири контролни групи – такива, които никога не ядат шоколад; такива, които хапват шоколад от време на време; група на ежедневно ядящите в малки количества шоколад и група, която си позволява шоколад два-три пъти седмично, о в големи дози. След 6 месеца било установено, че младежите, които си позволяват по 30-50 г шоколад дневно са се справили най-добре с излишните мазнини в областта на ханша и талията и не са наддали на тегло. Изследването станало сензационен факт през 2013-а година и оттогава много въздържатели вече си позволяват по парченце сладост всеки ден, без това да се отрази на външността им.

 

Торта Шоколадов силует на Sweet Dreams е създадена едновременно с мисъл и грижа за фигурата и с уважение към най-изтънчените сетива на любителите на сладки удоволствия. В този луксозен десерт няма брашно. Ето как ще се предпазите от глутеновите вреди върху тялото и от появата на целулит. Блатовете представляват орехови платки с белтъци – вкусна комбинация от хрупкав мотиватор за мозъка, полезни ядкови мазнини и доказано най-чистият протеин за изграждане на мускулна маса и топене на мазнини – яйченият белтък.

 

Мек шоколадов мус и шоколадов кувертюр допълват идилията. Ето го и блаженството на шоколада. В Сладки мечти се използва само висококачествен белгийски шоколад с доказани вкусови и здравословни качества. Поне ако ще хапвате по малко, нека бъде истински. Кремът на торта Шоколадов силует е пухкав, въздушен и ефирен, направен от шоколад под формата на мус. А кувертюрът е тъмен вариант на шоколад, под който да бъдат скрити всички тези изненади за тялото и небцето.

 

Ако копнеете за тази торта, можете да я поръчате на телефон 0888-36-11-84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams, където можете да откриете още изненади по вкуса си.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сладки мечти за хората, родени през септември

Какви са хората, родени през септември и какви Sweet Dreams тори подхождат на техния празник?   виж още »

Sweet Dreams плодови торти според темперамента

Какви плодове върху тортата си подхождат с настроенията на хората?   виж още »

Sweet Dreams Червено кадифе – нежността на страстните сладкиши

Как е измислена торта Червено кадифе и защо сладкишите Червено кадифе са модерен и желан празничен десерт?   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта