Регистрация

Sweet Dreams торта за отслабване

28 Aug 2020   /   nina123   /   Видяна: 614
Sweet Dreams торта за отслабване

Торта Шоколадов силует от Сладки мечти се грижи за тънка талия и бърза мисъл.

 

Мнозина не си позволяват любимото блокче шоколад, защото смятат, че именно то е разковничето за лепнатите килограми, натрупаните тлъстини и появата на целулит. Е, ако сте от тези самоизмъчващи се люде, склонни да премахнат сладката радост от живота си, ще ви зарадваме. Не е нужно да се лишавате от шоколад, за да бъдете стройни. Истината е, че в малки количества шоколадът се грижи за хубостта.

 

Хората, които често хапват шоколад, са по-стройни. Университетът в Гранада провежда изследване на 1500 тийнейджъри, за да проследи промените във фигурата и теглото при ежедневен прием на шоколад. Доброволците били разделени на четири контролни групи – такива, които никога не ядат шоколад; такива, които хапват шоколад от време на време; група на ежедневно ядящите в малки количества шоколад и група, която си позволява шоколад два-три пъти седмично, о в големи дози. След 6 месеца било установено, че младежите, които си позволяват по 30-50 г шоколад дневно са се справили най-добре с излишните мазнини в областта на ханша и талията и не са наддали на тегло. Изследването станало сензационен факт през 2013-а година и оттогава много въздържатели вече си позволяват по парченце сладост всеки ден, без това да се отрази на външността им.

 

Торта Шоколадов силует на Sweet Dreams е създадена едновременно с мисъл и грижа за фигурата и с уважение към най-изтънчените сетива на любителите на сладки удоволствия. В този луксозен десерт няма брашно. Ето как ще се предпазите от глутеновите вреди върху тялото и от появата на целулит. Блатовете представляват орехови платки с белтъци – вкусна комбинация от хрупкав мотиватор за мозъка, полезни ядкови мазнини и доказано най-чистият протеин за изграждане на мускулна маса и топене на мазнини – яйченият белтък.

 

Мек шоколадов мус и шоколадов кувертюр допълват идилията. Ето го и блаженството на шоколада. В Сладки мечти се използва само висококачествен белгийски шоколад с доказани вкусови и здравословни качества. Поне ако ще хапвате по малко, нека бъде истински. Кремът на торта Шоколадов силует е пухкав, въздушен и ефирен, направен от шоколад под формата на мус. А кувертюрът е тъмен вариант на шоколад, под който да бъдат скрити всички тези изненади за тялото и небцето.

 

Ако копнеете за тази торта, можете да я поръчате на телефон 0888-36-11-84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams, където можете да откриете още изненади по вкуса си.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Ритуали за рожден ден по света

Щуротии, които се правят на празника за рождения ден.   виж още »

Къпкейк – поднесете индивидуална торта в социалната изолация

История на къпкейка и къпкейкове на Sweet Dreams, които ще направят празника незабравим.   виж още »

Фурми заменят захарта в десертите

Sweet Dreams майстори вегански здравословни торти с блатове и крем от фурми, които се грижат за здравето и стройната фигура.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта