Регистрация

Sweet Dreams повежда нова ера на домашните близалки

06 Aug 2021   /   nina123   /   Видяна: 1779
Sweet Dreams повежда нова ера на домашните близалки

Ръчно направени близалки и попсове радват с вкус като от едно време, лично послание, усмивка на любим герой или пленяват с романтична нотка на белгийски шоколад, нежен крем и пандишпанови блатове под шоко покривка.

 

Близалката е любимо детско лакомство, но както повечето купени сладкиши и тя съдържа вредни добавки. Не е тайна, че докато дечицата се смеят, радвайки се на поредната шарена близалка с плодови, ванилови и шоколадови аромати и карамелен привкус, лъчезарната им усмивка се разваля. Ето защо мнозина предпочитат да отделят малко време, да си купят клечки и форми за близалки и да си направят лакомството в домашен вариант. Не е никак сложно – към 24 с.л. захар се добавят 8 с.л. вода и 4 с.л. оцет според старата и многократно изпитана бабина рецепта. Всичко това се кипва докато се получи шуплест карамел, а после се излива във формички. По средата на охлаждането се бодва по клечка и скоро голям наръч от домашни близалки е готов.

Sweet Dreams близалки. Сладки мечи разбира, че времето на мама, както и здравето на мъничето е ценно, затова предлага свои бутикови колекции от домашни близалки за всеки повод и вкус. Направени с висококачествени продукти, модерна визия и съблазнителна сладост в няколко варианта, тези сладкиши са едновременно лишени от вредност, прекрасни на вид и ще отговорят на повода, по който ги поднасяте. Можете да избирате между прозрачни карамелени близалки, да ги обагрите в любимия си цвят или в тематичната украса на предстоящо парти. Изчистените и семпли модели се разнообразяват от натруфени представители с надписи и послания, снимки на хора и любими анимационни герои. Появяват се в шоколадов стил с белгийски шоколад в черно, кафяво или бяло. Могат да крият блат и крем в себе си и да ухаят на ванилия или канела, да бъдат индивидуално опаковани или поднесени в кутия.

Sweet Dreams близалки карамл филмови героиШарени близлаки от Сладки мечтиТрадиционни карамелени близалки на Сладки мечти. Тези десертчета са за ценителите на познатия вкус от едно време. Могат да бъдат прозрачни или украсени с избран от вас фотопринт. Имат натрапчива карамелена сладост и деликатен ванилов дъх. Ако прозрачността им ви изглежда твърде обикновена, можете да си ги поръчате в оцветен вариант и дори в комбинация от няколко цвята. Не е нужно да се обяснява, че в тях няма вредни добавки за подсилване на вкуса, удължаване на годността или пък съмнително достигане до перфектния цвят. Подходящи са за детски и фирмени партита, като комплимент към гости и компания или просто за подслаждане на следобеда. Пристигат в индивидуални опаковки и носят вкуса на автентичните спомени от детството.

Батман серия близлакиБлизалки замръзналото кралствоБлизлаки с имена от Сладки мечти

Сладки мечи близлаки емоджиШоколадче на клечкаШоколадови близалки на Sweet Dreams. Мнозина приемат за десерт само онези сладкиши, в които има шоколад. Специално за феновете на близалките и шоколада, за любителите на изтънчения вкус и привържениците на тункваните сладкиши Сладки мечти създаде своите шоколадови серии от ръчно направени домашни близалки. Можете да ги поръчате във вариант от бял, кафяв или черен шоколад в стил шоколадче на клечка или да изберете по-изтънчените видове тип попсове, които крият в себе си пандишпанови блатове, шоколадов или млечен крем и на финала – обвивка от шоколад или фондан. Украсата може да е както шарена и детинска, така и романтична, за да предизвика възхищение в малки и големи.

Шоколадови близалки с блат и кремБлизлаки с бял и черен шоколадБлизлаки червен кадифе

Торта от БлизалкиА ако просто близалки ви звучи недостатъчно, за да почерпите за важен и щастлив житейски повод, то Sweet Dreams може да направи за вас торта с украса от близалки. Така всеки ще има индивидуално парче сладкиш плюс лакомство за по-късно. Не е задължително десертът в края на празника бъде само един. Ако искате да поръчате своите празнични или радостни близалки, можете да се свържете със Сладки мечти на тел. 0888 36 11 84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Какво хапват по света на Първия учебен ден и Sweet Dremas български бисквити за училище

Почерпка за учителите на първия учебен ден, комплимент към директора и множество хрупкави детски усмивки с бисквитите на Сладки мечти.   виж още »

Как се прави огледална глазура за сладкиши в крак с модата и Sweet Dreams?

Домашна огледална глазура за торти и кексове и изкушение с малини, карамел и шоколад, скрито под нея.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта