Регистрация

MASTER вечеря готвят финалистите от Мастършеф

28 Jun 2016   /   nina123   /   Видяна: 7389
MASTER вечеря готвят финалистите от Мастършеф

Евгени и Калоян канят на четиристепенно меню и изискано вино.

Уникална възможност се разкрива пред всеки гастроном, решил да угоди на небце и стомах със стойностна храна и качествен бакхусов еликсир. На 29 юни от 20 часа в столичния ресторант Corso талантливите финалисти от Мастършеф – Евгени и Калоян ще изкушават сетивата на гостите с 4-степенно меню, приготвено на място и отново пред очите на публиката. Кулинарни изненади, полезни съвети за готвене и дегустация, уютна атмосфера и много приятни емоции обещават организаторите, които разкриват и част от енигмата на вечерта – а именно менюто:

За начало ще се хапва севиче с халибут и манго. Програмата продължава с участие на публиката в готварския процес. Така почитатели ще могат да се докснат до своите учители по кулинария от малкия екран и да почерпят от тях не само вкусове, но и готварски трикове. За основно честта се пада на филе от лаврак с таханов сос, салата от моркови и печен лук върху шафранов ориз с бадеми. За десерт ще се насладим на милфьой с многолистно тесто, сметанов крем с ром и ягоди. А за вкусов фон към идеалната храна ни очакват и две чаши качествено младо италианско вино.

Но, не забравяйте, че всичко си има цена! Затова сме длъжни да предупредим, че ако решите да подарите на себе си или близък тази незабравима вечеря, ще можете да го направите срещу предварително закупен куверт от самото заведение, на цена от 60 лв.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Лични рецепти на Евгени и Калоян пленяват в луксозна Мастър вечеря

  Финалистите от Мастършеф 2 организираха луксозно четиристепенно наяждане в столичен ресторант.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта