Регистрация

Фрейда Пинто залага на маски с мляко и кокос

29 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 3431
Фрейда Пинто залага на маски с мляко и кокос

Индийската пепеляшка от „Беднякът милионер“ се разкрасява с домашни маски за лице и коса.

Откъде идва красотата на известните – на този вълнуващ мнозина въпрос ние от kulinarno.bg се стремим да отговаряме, като ви поднасяме пикантни истини относно хранителните им навици, диетите, на които се подлагат и малките тайни рецепти, които така добре се грижат за безупречната им визия. Днес под светлината на кулинарните прожектори застава изящната 28-годишна актриса Фрейда Пинто, спечелила си светвна слава с участието във филма „Беднякът милионер“.

Мнозина я наричат индийската пепеляшка, защото младата звезда на Фрейда изгрява съвсем по случайност, тъй като девойката произхожда от сравнително бедно обикновено семейство. Макар че е официален представител на Лореал Париж за Индия, госпожица Пинто признава, че не винаги е разполагала с възможност да си купува козметични продукти, затова перфектната й визия е отгледана и узряла под въздействието на домашни маски.

Фрейда обяснява, че буйната й грива има нужда от специална поддръжка и подхранване. За целта актрисата използва кокосово масло. Още като тийнейджърка си спомня как майка й я учи всеки път, преди да измие косата си, да намаже обилно скалпа си с растителния продукт и в продължение на няколко минути да го втрива силно в корените и порите на главата си. В резултат косата става здрава, жизнена и блестяща, а косопадът е явление, което остава далеч в миналото.

За гладката като коприна и кадифено нежна какаова кожа на звездата се грижи натурално кисело мляко. Фрейда си спомня, че в юношеството си често страдала от прекомерно изсъхване не само на лицето, но и на обвивката на цялото си тяло, заради влиянието на слънцето и вятъра, които сеят своето изобилие в родния й град. Затова се вслушала отново в майчиния съвет всеки ден преди душ, да се маже с кисело мляко, с което да престоява известно време преди да го отмие. Оказало се, че елементарната за направа маска има вълшебно влияние върху кожата и не след дълго красивата индийка се радвала на съвършено лице и тяло с регулирано омазняване, без поява на петна и блестящо от гладкост. Затова тя съветва всички момичета и дами да се потърсят връзката с природата, като се отдадат на естествени методи за разкрасяване, а не при всяка забележка към визията си да тичат до първия магазин за козметични продукти.

 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Зелено кафе гарантира тънката талия на звездите

Холивудската тайна за отслабване превзема света. виж още »

Парис Хилтън държи на биоменю в къщата на VIP Brother

Хотелиерската наследница влиза в шоуто, при условия, че я хранят само с еколкогично чисти ястия. виж още »

Кейти Пери и Кели Осбърн отслабват с гъби

Нова гъбена диета сваля обиколките на талията и ханша, но не топи бюста. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта