Регистрация

Съновник – кухненски електроуреди в съня

27 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 6248
Съновник – кухненски електроуреди в съня

Ако сънуваш отворен хладилник – очаква те дилема, готварската печка предвещава радост.

Сънищата са отразител на човешките страхове, но и на събитията, които мозъкът е предусетил, че ще се случат заради подсъзнателната връзка между забелязването на фактите и тълкуването им по какъв начин те ще допринесат за настъпването на промени в бъдеще време. Умът се опитва да ни покаже какво е разбрало подсъзнанието, като ни изпраща сигнали докато спим, защото тогава се активизират други негови центрове, отговарящи за подсъзнанието и причинно-следствените връзки. Днес ще ви разясним какво се е опитал да ви каже вашият мозък, ако сте сънували домакински електроуреди.

Един от най-използваните от тях, който е в основата на всяка кухня, е печката. Яви ли ви се на сън, това означава, че ви очаква щастие – то може да е както в семейните отношения, така и в професионален план. Тя предвещава спокойтвие и успехи, мир и любов. Опарите ли се на нея обаче, очакват ви проблеми в любовта. Не е хубаво ако е повредена, защото тогава всички добрини, които символизира, ще се преобърнат в лошите си страни.

Хладилникът представлява съвкупността ви от познания. Чудите ли се какво да вземете от него, очакват ви двоумения. Ако го отворите, ще узнаете тайна или ще разберете за заговор срещу вас. Ако си купувате нов – ще спечелите приятели; продавате ли стария, ще прекъснете връзки с човек, на когото държите.

Пасаторът и миксерът в съня предвещава бъркотия. Ако е шумен по време на работа, очаквайте караница, ако не може да се справи с нарязването на поставените в него продукти, очаква ви дилема, в която ще е по-добре да потърсите мнението на доверен човек, който ще ви каже как да оправите проблема. Порязвате ли се на пасатор, ще загубите член на семейството или близък приятел.

Сънувате ли тостер – ще се сблъскате с двуличие. Ако филийките в него изгорят, човек, на който вярвате, ще ви подведе. Ако от него се носи апетитна миризма или филийките са правилно изпечени – разчитайте на острия си ум и шестото си чувство, за да се преминете през важен етап от живота си.

Микровълновата фурна символизира странност. Ако се появи на сън очаквайте човек, когото много добре познавате да ви изненада с действие, на което сте готови да се обзаложите, че не е способен. Готвите ли в нея ястие, ще се изнанадате от съдбата – ще имате шанс да ви се случи нещо рядко и ексцентрично; пуснете тото и се оглеждайте за падащи саксии от терасите.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш вино

Червеното вино символизира силни чувства, а бялото – лични успехи. виж още »

Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

Тиквеното семе символизира семейството, а тиквеникът означава богатство и берекет. виж още »

Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта