Регистрация

Смъкнете корема само за един ден

12 Jan 2018   /   nina123   /   Видяна: 2132
Смъкнете корема само за един ден

Диета с течности гори подкожните мазнини на корема само за 24 часа.

 

Плосък корем – форма мечта за мнозина, които все още не са се предали в желанието си да стопят най-трудните за премахване мазнини в тялото – тези в поясната област. Има шанс това да се случи и то лесно, апелират авторите на Bright Side, обяснявайки, че това не е поредната рекламна лъжа, с която се промотира иновативен продукт чудо.

 

Отслабването е видимо и може да се отчете с шивашки метър, който ще ви покаже как няколко сантиметра са изчезнали за едно денонощие. Диетата е сравнително тежка, но и много приятна, защото питиетата, които включва носят истинско удоволствие. А нужните продукти се откриват във всеки магазин. Изумително, нали? Нищо не пречи да се опита, защото режимът изисква само 24 часа старание за постигане на желаните резултати.

 

Това, което се изисква от вас, е да го спазвате абсолютно точно – без да добавят каквито и да е продукти, подправки или съставки към препоръчаните. Пригответе се, че ще трябва да изкарате деня само и единствено на течности. И се поддържайте от мисълта, че ефектът е мигновен и пленяващ. Освен това ще детоксикирате тялото си, а то определно има нужда от прочистване. Ето какво трябва да направите в този съдбовен ден на промяната.

 

1. Сутринта станете рано. Най-късно трябва да сте се излюпили в 07:30. Премерете обиколката на корема си 1 пръст над пъпа, за да можете да отчетете резултата. Раздвижете се и домакинствайте. Не пийте и яжте нищо. Просто измийте зъбите си и се пригответе за началото.

 

2. В 08:00 часа бъдете готови на бавни глътки да изпиете една чаша вода с температура между 35 и 40 градуса, в която сте изсискали сока на половин голям сочен лимон. Поемайте въздух между малките глътки, но не спирайте с пиенето докато не пресушите чашата. (Под 1 чаша се разбира 250 мл вода.)

 

3. В 10:00 часа трябва да сте готови със следващата си напитка – 100 мл прясно изцеден сок от ябълка или портокал, който да разредите в 150 мл топла вода. Пийте по същия начин. Така се процедира през целия ден.

 

4. В 12:00 обядвайте с чаша зелен чай. Не залагайте на евтини пакетчета и интерпретации, а си намерете истински чаени листа, които да запарите според инструкциите. Добре е да консумирате напитката с температура между 30 и 50 градуса.

 

5. В 13:00 часа пийте студена (не ледена) вода със сок от моркови. Можете да редувате глътка от сока и глътка от водата или просто да ги смесите заедно. Количествата и на двете трябва да са по 120 мл.

 

6. В 15:00 часа изпийте топла чаша от любимия си чай. Тук можете да използвате любимата си билка или букет. Не забравяйте – не се подслажда и ароматизира с ванилия, мед или канела. Трябва да съдържа само билката и водата. Допустимата максимална температура е 60 градуса.

 

7. В 17:00 часа се порадвайте на 250 мл от любимия си фреш. Трябва да е еднокомпонентен, като няма ограничения дали да е плод или зеленчук. Важното е да дава сок, затова тук не са подходящи банани и авокадо.

 

8. В 19:00 часа е време за втората ви доза зелен чай.

 

9. В 21:00 часа смесете сока от един грейпфрут с 200 мл топла вода и изпийе течността.

 

10. Диетата завършва в 22:00 часа така, както започва – с топла вода, в която е изцеден лимон. Легнете си до максимум час след последната напитка. А на сутринта, щом се наспите хубаво, премерете талията си и отчетете резултатите.

 

Още съвети:

1 – Ако останете доволни от режима, но искате да свалите още и още сантиметри от коремчето си, не се хвърляйте на следващия ден пак в същия режим. Починете минимум 6 дни и тогава повторете. Това е еднократен, а не ежедневен режим. Може да се прави по един ден в седмицата, но повече не е препоръчително.

2 – Не се хвърляйте в тренировки и усилена спортна активност в деня, в който си правите тази диета. Позволеното натоварване е по 30 минути разходка между някои от течните хранения. За особено спортно активните се разрешава еднократен джогинг до 35 минути.

3 – Диетата е подходяща както за жени, така и за мъже. Всеки над 15-годишна възраст може да я спазва.

4 – Диетата не е препоръчителна за хора със стомашни проблеми или специфичен лечебен хранителен режим преди консултация със специалист.

Споделете в коментарите под материала или на фейсбук страницата на kulinarno.bg дали планирате да опитате режима или директно се похвалете колко сантиметра стопихте за 24 часа.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Привидно безвредни храни, от които се качва коремче

Трудно ще се радвате на плосък корем, ако си хапвате млечни продукти и пийвате плодови фрешове и газирани напитки.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта