Регистрация

Парис Хилтън държи на биоменю в къщата на VIP Brother

12 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 3321
Парис Хилтън държи на биоменю в къщата на VIP Brother

Хотелиерската наследница влиза в шоуто, при условия, че я хранят само с еколкогично чисти ястия.

След като в миналия сезон на Големия брат от екрана се усмихваха красотите на сексимвола на няколко поколения Памела Андерсън, от тази есен ни очаква друго звездно присъствие – измежду родните VIP-ове ще кърши красивите си кълки хотелиерската наследница Парис Хилтън. Като част от реномето на всяка звезда са хранителните навици, с които продуцентите са длъжни да се съобразят. В случая русокосата хубавица е заявила, че иска менюто й да е съставено изцяло от биохрани, тъй като държи да не натоварва тялото си с остатъци от пестициди и торове, а да му дарява хапките такива, каквито майката природа ги е направила в оригинал за човека.

Разликата между биопродуктите и обикновените провизии за хранене е в начина им на производство. Биологичните култури се посяват в земя, която никога не е била обработвана с каквито и да е химикали. Изтръгването на плевелите става само на ръка, без да се пръска с пестициди, а всичко зрее според природните закони – под жарките лъчи на слънцето и с вода, идваща от облаците. Разбира се, семената, грудките, калемите и т.н., от които се произвеждат биологичните плодове и зеленчуци също са от растения, отглеждани по метода БИО.

Подобна е практиката и при жовотинските продукти. Добичетата трябва да са хранени само с биопродукти, да пасат свободно на територии, който никога не са пръскани и да пият вода, която извира от земята. Лошото е, че в България малцина са направили инвестиции за развитие на биопроизводството, затова ястията на Парис ще бъдат поръчвани от други европейски страни. Все пак у нас вече се развива търговия с биозърна, биобилки, био кисели млека, биояйца. А най-ексценртичното, с което ще можем да изненадаме красавицата е биобозата, с която родината ни вече пробива и на международните пазари.

Въпреки че хранителните разбирания на госпожица Хилтън говорят за нейната особена загриженост към всичко, което слага в устата си, проверка на kulinarno.bg установи, че перфектната фигура на хотелиерската щерка не винаги е поддържана със здравословни продукти.  Явно русокоската си създава навици спрямо половинката си, защото само преди няколко години, когато излизаше с бодибилдъра Сай Уейтс, множество таблоиди я изтопосваха на страниците си как се храни във фастфууд вериги, като най-скандалната снимка бе на Парис, която щастливо набива познатия Биг Мак от McDonalds. Чернокожата й половинка й бе съставил диета, според която Хилтън трябва да яде по 3600 калории на ден – двойно повече от нормата за активна жена. Фигурата й обаче отново бе перфектна, защото хубавицата прекарваше по над 5 часа на ден в залата за тренировки.

Днес Парис е щастлива с новия си приятел – манекенът Ривър Випери, който също гостува в България, за да подкрепи половинката си в телевизионното й участие. Младокът набляга на нискокалорични и здравословни храни и не хаби времето си с фитнес и интензивни силови тренировки. 

 

 Още информация за биохраните вижте ТУК!

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Една история за пиците и Оскарите

Разносвач на пица видя идола си – Джулия Робъртс и получи 1000 долара бакшиш. виж още »

Фрейда Пинто залага на маски с мляко и кокос

Индийската пепеляшка от „Беднякът милионер“ се разкрасява с домашни маски за лице и коса. виж още »

Холи Бери отслабва с мазни меса

Тристепенната диета на Холи Бери смъква килограми и убива целулита. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous10-07-2017
wh0cd882999 buy cheap nolvadex online

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта