Регистрация

Меденки от Sweet Dreams – за първия учебен ден или прихрупване през междучасието

08 Sep 2020   /   nina123   /   Видяна: 360
Меденки от Sweet Dreams – за първия учебен ден или прихрупване през междучасието

Домашните меденки на Сладки мечти превръщат тръгването на училище в сладко удоволствие.

 

В средата на септември школото отново започва да зове малки и поотраснали деца в класните стаи. И макар наложената епидемична обстановка, учениците през 2020/2021 г. ще започнат новата учебна година присъствено. За родителите това е празник, за малчуганите – край на една ваканция, който връща към рутинните образователни задължения. И докато учебната година е приятно преживяване само за част от децата и техните родители, то първият учебен ден е празник за всички.

 

Sweet Dreams подслажда началото на учебната година. Празник без сладкиши не може, затова сладкарска работилница Сладки мечти създаде своите училищни меденки. Това са красиви и кокетни десертчета с дъх на канела, джинджифил, карамфил, кардамон, ванилия и още екстри. За направата им се използва висококачествено немско масло и истински пчелен мед – все пак качеството на продуктите, които се хапват от подрастващите, са от значение.

 сладкиши за първия учебен ден

Училищно украсени меденки от Сладки мечти. И докато родителите се интересуват повече от състава на храната, то децата обичат тя да е красива и тематична. Меденките изобразяват помагала, тетрадки, моливи и несесери, училищна дъска. Могат да бъдат изработени в множество форми, за да предадат по сладък начин духа на празника. Украсата им се прави по избор от фондан с фотопринт или бити белтъци, а меденките могат да се усмихват, провокират и дори напомнят на родителя какво още не е купил от задължителните пособия.

 

На чуилище с меденкиВкусни меденки от Sweet Dreams. Разбира се, вкусът също радва. Ето защо тези празнични бисквити на Сладки мечти са с подчертана медено-карамелена сладост, приятна хрупкава текстура с ядков елемент, мек маслен послевкус и букет от десертни подправки за неповторим дъх. Тях можете да подарите на скъп преподавател, да зарадвате родители, деца, училищни служители, директор или да поднесете на домашния празник като комплимент към роднини, приятели и гости. Ето как приятният десерт провокира и пожеланието на Сладки мечти: „На добър път, мили ученици!“.

 

Вкусна курабийка от Sweet Dreams за междучасието. Ако искате да поръчате апетитните десертчета за тържеството по случай Първия учебен ден, можете да го направите на тел. 0888-36-11-84 или на фейсбук страницата на Сладки мечти. Меденките ще бъдат оформени и украсени по ваше желание. И не се свенете да си поръчате по-голямо количество, защото децата просто ги обожават. Освен това медените бисквити на Sweet Dreams са доста издръжливи – поставени в кутия, ще запазят вкусовите и хранителните си качества поне месец. Ето защо можете да ги приберете в чантата на мъничето си за прихрупване през междучасието.

Празник за първия учебен ден

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams модата на изисканите френски макарони

Какво представлява десертът макарон и как слепената бадемова бисквита се превръща в луксозен сладкиш за всеки повод?   виж още »

Лилавите храни привличат творчески натури

Sweet Dreams създаде торта в лилаво за нежни и изискани дами.   виж още »

Полезни сладкиши от Sweet Dreams за стимулиране на мозъка при учене

Ядки, натурален шоколад, сушени плодове и полезни мазнини засилват паметта и създават спокойствие преди изпитите.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта