Регистрация

Как се готви при -196 градуса

22 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 4408
Как се готви при -196 градуса

Слави Колибаров, Шеф Стамболов и Шеф Петров  направиха галактически сладолед и молекулярна сангрия на температура -196 градуса.

Майсторите готвачи Слави Колибаров, Шеф Ради Стамболов и Шеф Борис Петров докараха северния полюс в морско заведение. В La Piazza на „Слънчев бряг“ Колибаров и Стамболов демонстрираха на живо как се прави йогурт сладолед, сангрия с горски и цитрусови плодове и шоколадови целувки с помощта на течен азот, чиято температура надхвърля реалните минусови температури на Земята.

Докато кулинарите боравеха с -196 градуса, предпазвайки се със специални ръкавици и очила, Шеф Петров обясняваше на позатоплените от плажа клиенти как се приготвят лакомства с метода на криогенното готвене. Сред гостите, които станаха свидетели на „смрaзяващото“ кулинарно шоу, бяха „Мистър България 2005“ Румен Георгиев, топ моделът Миглена Николова, която също опита от галактическия сладолед и младата певица Станислава Христова SunHeart, която скоро ще представи дуетна песен и видеоклип с Дичо.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Храни, които да си вземем за плажа

Използвайте пясъка за естествен хладилник, но не забравяйте да обозначите къде заравяте провизиите. виж още »

Летни алкохолни коктейли с джин

Съчетайте „духа от бутилката“ с аромати на свежест и лято. виж още »

Освежаващи летни коктейли с водка

Няколко свежи предложения за любителите на лятото, настроението и градуса. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта