Регистрация

Как обичаш яйцата и какъв си в леглото?

28 Jun 2018   /   nina123   /   Видяна: 2450
Как обичаш яйцата и какъв си в леглото?

Дали човек предпочита омлет, просто бъркани яйца, твърдо сварени или рохки говори за това дали е студен, властен или нежен в леглото.

 

Любимите яйца издават сексуалния темперамент, твърди сайтът jenite.bg. Зад много от предпочитаните ястия и напитки се крие по-дълбока черта на характера и човек просто трябва да знае как да я разтълкува, за да му е ясно с каква половинка се събира още преди да се е стигнало до опознаване и в леглото. Тъй като достоверността на теста не е гарантрана от името на някой велик учен и психолог, можете първо да проверите за себе си и след това да прилагате на хората в обкръжението си. А и въпросът „Какви яйца обичаш да ядеш?“ е далеч по-малко подозрителен от питането „Абе, ти какъв си в леглото?“.

 

Твърдосварените яйца – който ги предпочита, поставя себе си на заден план в креватно-междуличностните взаимоотношения или иначе казано – не му пука дали ще изпита удоволстви от акта, но много ще се радва ако успее да задоволи качествено партньора си. Тези хора се пригаждат към фетишите и исканията на другия, стараят се да са максимално добри и да се харесат, без да мислят за собствените си усещания.

 

Бъркани яйца – тази храна е за объркани хора, податливи на настроението. Веднъж са незаинтересовани, студени и въобще не желаят да се занимават със секс, друг път обаче са като зверове в леглото. Всичко е до момент. Ако искате да си прекарате страхотно с тях, опитайте се да уцелите мига.

 

Омлет – предвид, че той е почти като бърканите яйца, но винаги с точно зададена форма и съдържание и може да се направи идеално само от професионалисти, то знайте, че срещу вас седи взискателна и господарски настроена личност. Почитателите на омлетите диктуват правилата и темпото. Ако се опитате да наложите вашите мнения, нещата няма да свършат добре. Ако просто им се оставите, те ще ви гарантират незабравими и екстравагантни удоволствия.

 

Яйца на очи – това са егоистите, които обичат да получават всичко така, както го харесват и в мига, в който имат нужда от него. За да задоволите подобна личност ви трябват доста умения и техники. Плюс това, ако искате и вие да се порадвате на емоцията, трябва да си „откраднете“ тази възможност по време на акта.

 

Рохки яйца – каквото яйцето, такъв и човекът. Отвън се крие твърдата черупка на привидно ледена личност, а под нея е лавата от бушуващи емоции, нежност и страст. Само онези, които успеят да пробият твърдия белтък, ще се порадват на обгръщащата течна сърцевина.

 

А ако не сте сигурни какви яйца харесвате, опитайте някоя от нашите рецепти, за да прецените сами за себе си. След това можете да тествате и другарче или потенциален партньор.

Твърдо сварени яйца с майонеза и кисели краставички, сготвени на разядка.

Бъркани яйца с гъби и рукола - елегантно, безмесно и вкусно.

Омлет със сирене, бекон и картофено пюре - екстравагантен и много засищащ.

Яйца на очи, изпечени върху хартишка - мил спомен от детството.

Бърза закуска с рохки яйца и хляб.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Трикове за изпичане на яйце в любимите храни

Как да добавите яйце към сандвичите, кренвиршите, кюфтетата, плескавиците и зеленчуците, за да стане ястието красиво и още по-полезно. Трикове за пече виж още »

Какво определя цвета на черупката и жълтъка на яйцето?

Защо някои яйца са бели, а други кафяви? Защо около жълтъка на варените яйца се образува тъмна обвивка и защо някои жълтъци са с наситен цвят, а други виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта