Регистрация

Какво иска мъжът до вас – разберете по храните, които ви сервира

02 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 7741
Какво иска мъжът до вас – разберете по храните, които ви сервира

Ако ви глези с шоколад и сметана – вие сте сексуален обект, ако се погрижи за петстепенна вечеря – разбирайте, че е лудо влюбен; предразположи ли ви към сантиментални разговори - може да е гей.

Мъж без намерения към някоя дама няма – дали той търси от нея приятелство, майчина топлота, обич и разбиране, пламенна любов или просто сексуална авантюра, можете да разберете от храната, която й поднася, категорични са английски учени. Те провели изследване върху 2 000 представители на силния пол между 18 и 45 годишна възраст, като ги карали многократно да избират от даден асортимент ястия с какво да нахранят различни дами, също потърсени за целта на проучването. След като сервирали на жените избраното от тях ястие, мъжете споделяли пред екипа какви точно взаимоотношения биха желали да имат с определеното момиче. Оказало се, че има ясно разграничима връзка между подбиратаната храна и точните желания към противоположния пол.

Когато мъжете търсят еднократна авантюра, те най-често подхождат по бързата процедура – хващат един шоколадов или сметанов десерт, наливат чаша вино, избират украсено кексче във формата на сърчице, поднасят го и смятат, че тези усилия са достатъчни, за да си завържат креватен партньор за една нощ. Освен това при сядането на маса бързо скъсяват дистанцията като заемат почти нападателна поза и често неволно избутват партньорката от тряпезата.

Ако мъжът иска да опознае една дама, защото не е сигурен в намеренията си към нея, той избира компанията на дълга и разточителна вечеря, която ще задържи нежното същество максимално много време, докато успее да изкопчи от нея нужната информация, която ще му помогне да изясни чувствата си. Тези джентълмени сядат срещу жената, за да могат да я виждат изцяло, да тълкуват жестовете й, да разгадават мимикрията на тялото, а и както много от тях признават – дори и просто да го разглеждат и оценяват.

Запалените от любов също залагат на многостепенно меню, но тяхното поведение е коренно различно. Сякаш преминали фазата на разбиране същността на жената и оценаването на физическите и умствените й качества, те пристъпват към етап на „обглезване“ и правене на добро впечатление, подбирайки внимателно най-изтънчените блюда, които държат да сервират лично. Тези мъже сядат до дамата, за да могат в удобен момент, ако настъпи такъв, да протегнат ръка по облегалката на стола й или да хванат дланта й.

Незаинтересованият сексулно мъж сервира на жените това, което и на себе си. Освен че подбира същите ястия по вкуса си, прави впечатление, че надценява стомашното пространство на нежното същество, сипвайки му същите количества, каквито сам смята да изяде. На подобен тип прихапване мнозина от силния пол си позволяват да говорят с пълна уста и да жестикулират така оживено, че от масата да падат прибори. Тези мъже признават, че оценават жената, с която вечерят като приятел, не по-различен от съучениците в гимназията, университета или колегите.

В избраната контролна група имало и няколко хомосексуалиста. Основната разграничителна черта при тях била, че подхождали с особена изтънченост в избора на меню, обгрижвали дамата, но седяли на голяма дистанция от нея. Въпреки небрежността при избор на темите, с тези господа най-лесно се стигало до сантиментални разговори за детството, починали близки, загуба на домашни любимци и разочарования в любовния живот.

 

А ето и няколко романтични храни, с които можете да приласкаете жените:

Ягоди с шоколадов ликьор

Сърца с маршмелоу и криспи

Две торти за романтични поводи

Пилешки гърди с череши в прошуто

Торта Червено кадифе с крема сирене

Сочно телешко с портокал

 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вино съвети за лаици - как и с какво се поднася бяло вино

С какви храни се сервира бялото вино – първи стъпки в избора на подходящи мезета. виж още »

Прощъпулник с ордьоври за мъже разкрива креватните им желания

Вижте дали избраникът ви за нощта ще избере сладко или солено, кръгло или ъгловато, с месо или без, за да разберете заслужават ли си усилията да го им виж още »

Съвети за мъже на романтична вечеря

Блеснете пред  дамата на сърцето си с няколко прости правила за романтичната вечеря. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта