Регистрация

Какви храни избират хората от менюто спрямо зодията си

23 Feb 2018   /   nina123   /   Видяна: 2026
Какви храни избират хората от менюто спрямо зодията си

Водните зодии обичат романтична храна, земните – не сядат на маса без хубаво вино.

Връзката между зодиакалния знак и вкусовите качества не е научно доказана, което не пречи обаче да се наблюдават тенденции, обяснява сайтът foodpanda.com, цитиран от БГНЕС. Авторите на щурото изследване решили да проверят кои зодии как си поръчват храна, за да потърсят тенденциите между стихията, контролираща знаците и личните вкусове. Оказало се, че могат да бъдат направени изводи въз основа на информация за поръчките, които хората от различните зодии правят през foodpanda. Ето кой каква храна си поръчва и как го прави според своята стихия.

 

Огнените зодии винаги знаят какво искат да прихапнат. Те нямат навика да разглеждат дадено меню, а просто търсят в него онази храна, която са решили да изядат. Традиционно за зодийте Овен, Лъв и Стрелец е, че си правят планове за предстоящото меню. Затова техните поръчки са бързи и категорични. Тези хора не сменят меннието си.

 

Огнените зодии обичат огнена храна. В тяхното месо често влизат печени на грил меса и зеленчуци. Това са най-горещите любители на лютото. Ако продуктите са се готвили директно върху жаравата и имат онзи специфичен опушен вкус, несъмнено ще им допаднат. Студените ястия не са за тях.

 

Земните зодии обичат френска кухня и държат на виното. В тази категория влизат Телец, Дева и Козирог. Те не обичат да броят калорийте и са истински ценители на вкусните продукти. Склонни са да прекарат много време в разглеждане на менюто, докато открият онова предложение, което има в себе си най-много стил и вкус. И задължително – храната трябва да бъде поднесена с адекватно за нея вино.

 

Въздушните зодии обичат нетрадиционни ястия. Близнаци, Везни и Водолеи са онези смели дегустатори, които харесват странни комбинации и не се гнусят да опитат нови продукти и комбинации. Широко отворени към храната като твочество, те няма да откажат пържени скакалци, сладолед с чесън или поредното изобретение, плод на молекулярната кухня. Склонни са да стерсират гостите си с извънземното меню, което мислят да им сервират.

 

Водните зодии обичат романтиката. Рак, Скорпион и Риби ще впечатлите с храна, само ако изберете романтично място, на което да се хапва тя. Ако съумеете да оформите блюдата като сърца, да ги украсите с цветя и да скриете любовно послание в някое от тях, тогава ще получите висока оценка за вечерята. Храненето трябва да е съпроводено с приятна музика. Водните зодии ядат с всички сетива и търсят нежността във всяка хапка.

ПОДОБНИ СТАТИИ

На кои храни наблегна човечеството през февруари

В месеца на студа и любовта се хапва предимно печено – печени плодове, печени зеленчуци и печено месо. А всичко това – придружено от хубав виж още »

Подходящият плод според зодията

Кой плод помага на всяка зодия за добро настроение и здраве. виж още »

С какви храни е склонна да преяжда всяка зодия

Водолеят е рекордьор по унищожаване на сандвичи, близнакът разваля фигура с пържени картофки. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта