Регистрация

Земният Глиган носи успех в диетата, пищни трапези и весели сбирки

05 Feb 2019   /   nina123   /   Видяна: 1382
Земният Глиган носи успех в диетата, пищни трапези и весели сбирки

Жълтата Земна Свиня покровителства здравословното хранене, радва се на големи приятелски сбирки и забавления и увенчава с успех хранителните режими за красота.

 

На 5-и февруари 2019-а Източноазиатският свят чества Лунната Нова Година. До 24-и януари 2020 Земята ще се намира в Годината на Земния Глиган. Приоритет в нея е труда, който ще бъде възнаграден. Астролози предвещават финансови постъпления и съветват обмислени инвестиции. Всяко усилие ще доведе до успех, стига да е благочестиво. Отношенията между хората ще се изгладят, веселите срещи ще зачестят, връзките ще са изпълнени със страст. Ето обаче и кулинарния аспект на Годината на Глигана.

 

Хората ще започнат да купуват по-висококачествена храна. Финансовото раздвижване и новите постъпления в портмонето ще провокират мнозина да водят по-здравословен живот. През тази година ще се опитат много нови ястия и храни, ще се залага на алтернативни и висококачествени мазнини, брашна, меса, плодове и зеленчуци. Хранителните навици на човечеството ще претърпят позитивна промяна.

 

Яде ли се свинско в Годината на Глигана? Разпалените азиатски астролози, категорично отговарят НЕ. Тъй като в превод годината може да бъде наречена още „на Жълтата Земна Свиня“, не е добре да се посяга на тотема. Вместо това се препоръчва консумация на храни, идващи от земята и особено в жълт и оранжев цвят – каквито са морковите например. Въобще всички кореноплодни, тикви, плодове като праскови и портокали, ще зарадват Глигана.

 

Очакват ни весели събирания и пищни трапези. Ако сте позагубили тренинг да се веселите на маса в голяма компания, очаквайте да се възвърне в следващите месеци. Хората ще се забавляват на големи групи. Стари дрезги и неразбирателства ще бъдат решавани мирно и тихо на по чашка. Именно алкохолът ще е предпоставка за пламване на нови връзки. За съжаление Свинята обещава да са краткотрайни, но пък изпълнени с бурна страст.

 

Диетите и хранителните режими за здраве и красота ще бъдат успешни. Ако дълго се мъчите да отслабнете – то се напънете през тази година, за да се радвате на визията, която винаги сте искали. Глиганът обича силните, борбени, мотивирани и постоянни хора, затова щедро ще ги награди. Не се предавайте и не се отдавайте на изкушения, защото може да оттегли закрилата си от вас.

ПОДОБНИ СТАТИИ

В годината на Металния Плъх си отворете ресторант

В Годината на Плъха ще подхванете дейности или занаяти, които ще ви носят благоденствие поне още 11 години.   виж още »

Астрологично проклятие: На Нова година без свинско

Според вещанията на Китайския календар Новата 2019-а година трябва да се посрещне с алтернативни на свинското месо и любимите храни на прасетата, за д виж още »

С какво да се храним в Годината на Жълтото Земно Куче?

В Годината на Жълтото Куче трябва да готвим с въображение традиционна за рода и етноса храна, да споделяме хляба си с ближните и гладните и да търсим виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта