Регистрация

В годината на Металния Плъх си отворете ресторант

24 Jan 2020   /   nina123   /   Видяна: 2068
В годината на Металния Плъх си отворете ресторант

В Годината на Плъха ще подхванете дейности или занаяти, които ще ви носят благоденствие поне още 11 години.

 

На 24-и януари 2020 г. светът изпраща годината на Земната Свиня, с която завършва 12-годишния цикъл в китайския календар. На 25-и януари човечеството ще осъмне в нов цикъл, започващ с годината на Плъха, като през 2020-а това ще е Металният Плъх. В Следващите месеци до 11-и февруари 2021 г. на преден план ще е силата на мотивацията, талантите и борбеността като гарант за успеха. Това, което човек е постигнал в развитието си с труд, ще му се отвърне като печалба и облагодетелстване. Ще бъде щастлив само онзи, който с постоянство и усърдие следва мечтите си и ги сбъдва по честен и коректен начин.

 

В годината на Плъха отворете собствен ресторант. Плъхът обича предприемачите. Ако сте мечтали да имате заведение и дори верига от ресторанти, започнете да действате. Добре е първо да изготвите подробен план – от сдобиването с цялата документация, през избора на терен, екипи, обзавеждане, спонсори. Ще отнеме време, но действайте последователно. А след това ще усетите, че нещата се случват по-лесно от очакваното. Разумният бизнес, стартиран през тази година, ще донесе дългосрочни успехи – поне за следващия цикъл от 12 години, стартиращ с Годината на Плъха.

 

В годината на плъха изберете внимателно най-полезния и приятен за вас хранителен режим. Време е за промяна на начина на хранене. Дали ще търсите нови тенденции, ще изключите някои вредни ястия от менюто си или тотално ще преобърнете хранителната си концепция, потърсете кое е най-добро и подходящо за вас решение. За да сте сигурни в избора си, консултирайте се със специалист. Ако усетите, че ви дава грешни съвети – потърсете втори, дори трети. Когато се почувствате наистина сигурни в концепцията за новата си диета, преминете към свикването с нея. Търсените резултати няма да закъснеят, а и ще успеете да спазвате режима в дългосрочен план без усилия.

 

В годината на Металния Плъх запишете кулинарен курс. Разбира се, не го правете под влиянието на околните, а само ако наистина желаете да подобрите готварските си умения или да превърнете хобито си в професия. Потърсете идеалния за вас – сладкарство, кетъринг, месо и риба, модерна кухня. Отделете повече време на осмислянето какво точно желаете и как да го намерите, отколкото на притеснения дали ще се справите. Успехът е сигурен, ако преценявате със сърцето си.

 

В Годината на Металния Плъх заложете на метална посуда. Тук не става въпрос за „милите“ баки, спомен от детската градина или казармата. Комплект прибори от ковано желязо с изящни орнаменти по дръжката или пък желязно плато с фина украса по ръба – изберете прибор, чиния, тава или тенджера, която ще използвате. И ще видите как храната, която акомпанира ще е някак по-вкусна.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Земният Глиган носи успех в диетата, пищни трапези и весели сбирки

Жълтата Земна Свиня покровителства здравословното хранене, радва се на големи приятелски сбирки и забавления и увенчава с успех хранителните режими за виж още »

С какво да се храним в Годината на Жълтото Земно Куче?

В Годината на Жълтото Куче трябва да готвим с въображение традиционна за рода и етноса храна, да споделяме хляба си с ближните и гладните и да търсим виж още »

Кои са храните за 2017-а година сподед Китайския календар

През 2017-а година заложете на пилешко месо, пикантни ястия, червени храни и уютна трапеза. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта