Регистрация

Да отпразнуваме Деня на детето с шарени десерти от Сладки мечти!

28 May 2021   /   nina123   /   Видяна: 1200
Да отпразнуваме Деня на детето с шарени десерти от Сладки мечти!

Празнични сладкиши за 1-и юни радват малки и големи с шарена украса и индивидуални послания.

 

На прага на 1-и юни - Международният ден на детето - милиони деца по цял свят очакват своята изненада. От всеобщото признаване на празника през 1950-а годна вече е изминал един съзнателен човешки живот, ала на малчуганите днес, за втора поредна година, им се налага да честват важния за себе си ден в условия на пандемия. Детската усмивка е онази лесно запалима искра, която може да блесне от съвсем малък дар или жест и да озари света на възрастните. Ала който иска искрена светлина в живота си, трябва да я запали.

 

Специални сладкиши за деца от Sweet Dreams. Ето защо сладкарска работилница Сладки мечти създаде любимите десерти на децата - празнични, шарени и модерни, лишени от типичните за хранителната индустрия вредни консерванти, подобрители и подсладители със съмнителен произход. Ръчно направените изненади могат да задоволят всеки вкус, да зарадват и по-претенциозните мъници и да дадат възможност на големи компании в училище, детската градина или площадката зад блока дружно да се почерпят за здравето на бъдещото поколение и силата на детската усмивка.

 

Детски топли близалкиШоколадови попсове, бонбони и близалки от Sweet Dreams. Когато дете чуе за десерт, в мисълта веднага се появява картината на шоколадов сладкиш. Защо млечно-какаовото изделие е толкова неустоимо за малки и подрастващи? Учени твърдят, че уж тонизиращото какао действа на мъниците успокояващо, а ароматът на ванилия е първият сладкарски дъх, който новороденото успява да усети. Ето защо дори и деца, който не са се докосвали до шоколад, го определят като неустоим сладкиш след помирисване. Сладки мечти предлага индивидуално опаковани шоколадови бонбони на клечка тип близалка, направени от висококачествен белгийски шоколад. С него се изработват и неустоимите попсове и топлият сладолед на клечка.

Сладки мечти близалки в бяло и черно  Близалка от шоколад

Меденки за Деня на дететоДетски бисквити с украса от Сладки мечти. Ако пък искате мъниците да схрускат нещо апетитно и забавно, можете да заложите на домашните бабини меденки от едно време, украсени по модерен начин. Това са хрупкави бисквити с аромат на сладкарски подправки, мед и висококачествено масло, украсени според повода и желанията. Меки отвътре и с приятна хрустяща кора, те са празник за детското небце. А декорацията им носи допълнителна сладост и радост.

 

Сладки мечти близалки именаКарамелени близалки от Sweet Dreams радват децата. Ако мъникът не желае шоколад или искате да почерпите цялата група с десерт с лично послание за Деня на детето, можете да се спрете и на ръчно направените близалки от карамел. Разбира се, Сладки мечти знае, че ваниловият дъх е неизменна част от вкусовата детска радост, затова прозрачните близалки и попсове носят именно този мирис на наслада. Децата ще се зарадват, когато открият, че празничните им десерти са направени лично за тях. А възрастните могат да изберат индивидуални послания, с които да трогнат отроците си.

Ръчни блиалки Замръзналото Кралство

 

Празнични къпкейкове за Деня на детето. С всякакви цветове, форми и украси, тези сладкиши пленяват сетивата с апетитната си основа от топящо се в устата кексче, съчетана с приятна цветна шапчица от маслен крем с крема сирене и ванилия. С тези десерти комплимент може да бъде отправен не само към „виновниците“ за днешния празник, но и към хората, които се грижат за тях - баби и дядовци, учителки, гледачки.

Къпкейкове за 1-и юни

Ако искате да поръчате празнични сладкиши за Деня на детето, за рождени и именни дни или други тържества на малчуганите и порасналите им близки, можете да се свържете със Сладки мечти на тел 0888-36-11-84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams модата на изисканите френски макарони

Какво представлява десертът макарон и как слепената бадемова бисквита се превръща в луксозен сладкиш за всеки повод?   виж още »

Меденки от Sweet Dreams – за първия учебен ден или прихрупване през междучасието

Домашните меденки на Сладки мечти превръщат тръгването на училище в сладко удоволствие.   виж още »

Sweet Dreams – торти връщат сладостта от неповторимите спомени

Усещането за страхотна лятна ваканция се пренася върху торта с тематична украса, създадена изцяло по вкуса на любимите хора.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта