Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 24, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 24, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1514

Музикантът Красимир Тодоров посреща гости под открито небе.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Краси Тодоров

Излъчен на 29.06.2018

Трета част

Досега домакинът Красимир ни изненада многократно. Първо обяви за място на вечерята красива поляна в Самоковско в близост до река. После вместо да пазарува от магазин, мина през проверени производители и си набра зеленчуци от градината и налови риба от развъдника. Паркира кемпъра сред зеленината и наготви като у дма си - както и явно се чувства на това райско кътче. Сега е време гостите да се настанят на импровизираната трапеза.

Поляната, природата и дори случайно появилото се куче са достатъчни на компанията, за да се почувства идеално. А след това усещането за приказност се допълва и от вкусната храна. Табуле и гуакамоле някак не се връзват с мястото, но пък се изяждат. Брускетите са приети с увации, а основното зашемтява - прясно уловена сьомгова пъстърва, запечена на грил и поднесена с гарнитура от печени картофи и заливка от сос с масло и куркума.

След разговорите за кариерата на Краси и как е тръгнал от хора в детската градина и е стигнал до подгряваща група на Queen, се появява меланхолията по отминаващото време на компанията заедно. Вили се оказва чувствителна и избухва в сълзи. Влажни са очите и на другите две дами, а Ники, в типичния за него стил, обявява място за плакане на поляната.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта