Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 20, част 3



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 20, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1809

Актрисата Саня Борисова получава точки за безмесната вечеря по българо-европейски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 20, сезон 8

Излъчен на 26.06.2017

Трета част

Готви Саня Борисова

Откривател на първата вечеря за новата седмица в Черешката на тортата бе Саня Борисова, която изкопа от личния си архив странни рецепти за български сарми с черна леща и роден десерт с авокадо, рожков, банани и кашу. Чаровната половинка на Ники Илиев обаче не си спести усилия в кухнята, за да изпълни отчасти едната задача "Традиционна българска кухня" и напълно втората - да нахрани гърлата, очите и сърцата с вкусни блюда, без да сложи мръвка в тях. Дали липсата на месо в менюто изигра лоша шега на домакинята и кой каква оценка даде за дебютното си прекарване с тазседмичната петорка - гледайте в ендшпила на вечерта. А ето и какво си хапнаха гостите:

1. Салата с розови домати със сирене, ароматизирани с пресен босилек и поднесени с дресинг от мед, балсамов оцет, горчица и зехтин.

2. Предястие, което се казва "картофи по шведски", но леко побългарено, защото между редовете картофи попадна и бяло сирене.

3. Пълнени сухи чушки с боб и джоджен.

4. Лозови сармички с ориз и черна леща.

5. Екзотичен десерт от бананаов мус с авокадо, рожков, кокосова сметана и постни бонбони, направени от мед, кашу и фурми.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта