Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 19, част 1



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 19, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1710

Рапърът DEE залага на бърза, вкусна и свежа храна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 19, сезон 8

Излъчен на 23.06.2017

Първа част

Готви рапърът DEE

Тази седмица в Черешката на тортата ще се насладим на петзвездна кулинария, природни таланти, много смях и изисканост. Под светлините на абсорбатора влизат естественият бюст, който откърми попфолка - Сашка Васева; най-видният представител на несъществуващата БГ аристокрация - Денди, моделът, който стана водеща, за да пропише книги - Константина Живова; рапърът, кръстен на четвъртата буква от английската азбука - Радомир Юнаков - Дий и писателката с музикални способности, пощенската кутия за таланти - Гергана Турийска. А всичко ще се случва под погледа на кралската скарида на шоуто - Шеф Иван Манчев.

В сезон 8 от Черешката на тортата всяка седмица е тематична, като Шеф Манчев задава основа, с която трябва да бъде съобразено поне едно ястие. И след като вече имахме седмица на "Ястия за любим човек", "Храна-спомен от любимо пътуване" и "Афродизиаци", дойде ред и на по-сложната задача - "Предай нататък". С нея Шеф Манчев предизвиква всеки от участниците да си избере продукт, сервиран в предходната вечеря и с него да сготви нещо по-добро. Така зрителите ще се радват хем на приемственост, хем на състезание.

Тази вечер в Черешката е Америка за България и ще готвим като за последно, ще се храним като за последно и ще се поскараме като за последно в седмицата на компанията, която вечено се кара и почти не може да се понася взаимно. Домакин на заключителната скандална вечер е рапарът DEE, който неочаквано за всички се оказва, че умее да готви. Без размотаване и с типичния рапърски замах успява да спретне няколко италиански ястия, които се тачат в цял свят. Домакинът си избира телешкото месо от вечерята на Гери Турийска, като се заема да го превърне в сос болонезе за паста. Ето и какво се приготви да сервира DEE:

1. Салата от цвекло със зелена ябълка, домат и овче сирене.

2. Запечено козе сирене с ядки и плодово сладко.

3. Брускета с босилеково песто, шунка, прошуто и домати.

4. Постна паста с чесън и тиквички.

5. Месна паста болонезе с телешка кайма и доматен сос.

6. Ягодово сорбе за десерт.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта