Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 3, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 3, част 4
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1323

Оценките на Славея Сиракова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 3, сезон 13

Излъчен на 30.05.2019

Четвърта част

Домакин Славея Сиракова

Домакинята Славея Сиракова наготви по своите стандарти - според разбиранията си достатъчна вечеря за 4 души, но според останалите трима - скромна вечеря с пищен финал. В кухнята Славея влезе със сестра си и двете девойки спретнаха бишкотена торта тип маскарпоне с бишкоти и сладко от плодове, ориз с доматен сос за основно и свежа салата за предястие. Отделно предвиди две леки блюда за прихапване - аспержи с майонеза и резени хамон, за да има поне някакво месце на масата.

След основното гостите все още бяха гладни, затова пък десертът се оказа бая пищен. Грамаданска топка сладолед полегна върху всяко от парчетата и на финала гладът бе париран. Липсата на богато меню остави време и за разговори, които се оказаха истинското забавление и позитив на вечерята. Никой не преяде, но пък всички се посмяха.

Сега е ред на изненадата. Кой от гостите има най-голям потенциал да стане златно момиче - гледайте в тази част. А после вижте и колко точки събра Славея Сиракова за скромната си испанска вечеря и веселието, което създаде.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта