Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 30, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 30, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1411

Водещата Ива Дойчинова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 30

Излъчен на 11.02.2019

Трета част

Гости посреща Ива Дойчинова

Компанията слиза от лимузината и се появяват първите искри на разочарование - вечерята е в ресторант, а не в дома на Ива. Идеята на водещата за разчупване на ледовете обаче е много силна. Тъй като домакинята познава само един от гостите, но е колекционер на камъни от цял свят, взима пустинния си аметист от Сахара и го разделя на пет парчета. Така сътрапезниците ще останат свързани от енергията на камъка. А след това всеки от тях споделя свое желание. Изречени са думи за човещина и доброта.

Хранителната част започва идеално - с предястия и салатата с хрупкави ядки, запечени в бити белтъци със захар и лют пипер. Основното не отговаря на очакванията. Заявените предварително желания са за свинско или телешко, но вместо това пристига сом и една загадка - какво има в пюрето. Никой не отгатва тайната съставка с анасоново-копъров привкус.

Ива споделя свои балетни неволи, а след това сервира десерта - панакота с мед и канела, гарнирана с печени плодове и пюре от дюли. Разказва за децата си и печели симпатии за това, че се разделила с дъщеря си в името на просперитета на младото момиче.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта