Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 29, част 2



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 29, част 2
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2776

Моделът Кристина Милева готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 29, сезон 12

Излъчен на 08.02.2019

Втора част

Готви Кристина Милева

Домакинята Криси смая с нестандартно и стилно обзавеждане, зарадва с няколко емблематични корици на списания, а после обяви, че планира да направи традиционна италианска вечеря. Сега споделя, че повечето ѝ партьори в Италия са били запалени кулинари и именно те са основните ѝ учители по готвене. Тестото за десерта се получава и влиза да се запече, а домакинята не губи време.

Веднага приготвя бульона за основното - Особуко. После прави ваниловия крем за сладкиша и го украсява с ягоди и боровинки. За гарнитура приготвя традиционно ризото, като Шеф Манчев е възхитен от правилните стъпки на направа на ястието. Не по-зле се получава и телешкото месо, което изисква доста обгрижване, но пък обещава да стане идеално.

Гостите ще бъдат изглезени и с луксозна салата от рукола и домати с топка бурата и кердови ядки. Към традиционните италиански меса и сирена Криси изпича и бързи брускети с домати и босилек, като отново спазва всички стъпки на кулинарните изисквания. Вечерята обещава да бъде стилна и вкусна.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта