Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 26, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 26, част 1
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2138

Актьорът Любомир Ковачев пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Любомир Ковачев

Излъчен на 05.02.2019

Първа част

Тази седмица петстепенното меню включва: всенародната любимка - чаровната и талантлива певица Тони Димитрова; музикантът, част от бенда, считан за основател на модерния български саунд - Иво Казасов; актьорът, който изгря преди 11 години и продължава да блести и досега - Любомир Ковачев; красавицата, позната от малкия и от големия екран - Райна Караянева и захарното петле в компанията, една от най-успешните български модели в света - Кристина Милева. И тази седмица звездите ще панира кулинарният звяр Шеф Иван Манчев.

Домакинът Любо Ковачев е учил актьорско майсторство във Франция, затова иска да покаже какво е възприел и от живота си в Страната на любовта и що се отнася до кулинарния. Обяснява, че ще направи чери домати в сусам, солени еклери, салата с козе сирене, за основно - заек с горчица и за десерт - авокадено суфле. На пазара търси червена салата, листа от глухарчета, тънък див лук, пресен естрагон и някои по-използваеми продукти като ягоди, грозде, чери домати. После отскача до месото, за да купи заек и няколко вида маслини.

Следва представяне на Оливие и Митама - домакините на любимия френски ресторант на Любо, в който ще посрещне гостите си. А след като готвачите са изселени от кухнята, Любомир се захваща да рендосва индийско орехче и пармезан за солените еклери.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
2
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта