Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 7, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 7, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1912

Журналистът Антон Стефанов готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Антон Стефанов

Първа част

Излъчен на 23.01.2018

Тази седмица отново имаме 5 звезди в кухнята и очакваме от тях хляб и зрелища. В най-вкусното шоу се забъркват: жената, която е имала шест първи брачни нощи, актрисата, която избра България пред Америка - Ирен Кривошиева; певицата, която изгря едва на 11 години и продължава да блести и досега - Дивна; момичето, в чиито талант имаме вяра, певицата, а отскоро и актриса - Вяра Атова; журналистът, който свети на всяко светско събитие, душеприказчикът на звездите - Антон Стефанов; и момчето, което пое към музикалния връх в дует, но реши да продължи соло, мултиталантливият Ангел Ковачев. А дали всичко ще върви по ноти, ще следи диригентът на шоуто - Шеф Иван Манчев.

Днес дебют в кухнята прави светският журналист Антон Стефанов. Сефтето обаче е не само в предаването, но и в домашната кухня, където се оказва, че Тони рядко влиза, и то за да поразгледа. Въпреки че живее в апартамента си от 10 години, фурната все още не е ползвана, а котлоните са били рядко удостоявани с честта да притоплят някое и друго ястие. Естествено - Антон никога не е готвил и не умее да го прави. За сметка на това се е заредил с ентусиазъм, рецепти за вкусни манджи и помощници.

За начало се запознаваме с фитнес инструктурът му, който ръководи направата на десерта - палачинкова торта с бадемови блатове и крем от маскарпоне с малини. Следва братът на Тони Стефанов, който се захваща с основното - мариновани пилешки гърди със соев сос и горчица, поднесени с гарнитура от картофено пюре. И докато помощниците готвят, домакинът също не почива, защото успява да спретне две салати - традиционна и айсберг с чери домати и пармезан, както и да замеси домашна питка. А тя по неволя се получава идеална. Остава подредбата на трапезата и очакването на гостите.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта