Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 19, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 19, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1749

Юлияна Дончева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Юлияна Дончева

Втора част

Излъчен на 08.02.2018

В първата част разбрахме за новата страст на ексдепутатката Юлияна Дончева. Домакинята разказа, че сега се интересува от здравословно хранене, след това грабна количката и я напълни с БИОпродукти и полезни храни. После се прибра в огромната си семейна къща в покрайнините на София и се захвана с готвене. Направи салата айсберг с кореноплодни зеленчуци, чери домати и лимонов сос. Завъртя един домашен хумус и забърка бързи зеленчукови кюфтета от броколи. Направи едни луксозни хапки от крема сирене с ядливи рози и за основно заложи на увито песто в пилешки гърди, запечени на фурна. Като гарнитура към него предвиди императорски ориз.

Вечерята започва горчиво в заведение в столичен МОЛ. Предястието с топчета от крема сирене с годжи бери е украсено с ядливи рози, каквито никой от компанията не е опитвал до сега. Оказва се обаче, че красивите алени цветя са така горчиви, че гостите ги свързват с ампула Аналгин. Останалата част от вечерята успява да компенсира горчивината. Всички се възхищават най-вече на здравословността на менюто, както и на факта, че по-голямата част от храните са вегетариански.

Кой какво си хареса на трапеза? Какви разговори за кариера и мечти се водиха на тази частна маса? Какви муцки се извъртяха при горчивината на ядливите цветя и с какво Юлиана спечели сърцата като домакиня - гледайте в тази част.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта