Регистрация

Черешката на тората - сезон 8, епизод 1, част 3



Черешката на тората - сезон 8, епизод 1, част 3
  |   Порции   |   Видяна: 1694

Гостите оценяват готвенето на певицата Кали по рецепти, вдъхновени от най-големия й син.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 1, сезон 8

Излъчен на 30.05.2017

Трета част

Готви фолкдивата Кали

Фолкпевицата Кали успя да зарадва гостите си с искрена, вкусна и многостепенна вечеря, сготвена по вдъхновение от нейния най-голям син. Според Шеф Иван Манчев домакинята се справи безупречно както с подбора на менюто, така и с нелекото му изпълнение, което изискваше доста време, усилия и качествени продукти. Вечерята премина в приятелска атмосфера под акомпанимента на вкусна храна.

Гостите си хапнаха сирене с бял шоколад, порадваха се на качествата на домашен безглутенов хляб, заситиха стомаси с няколко предястия като миди, тахан със зеленчуци и рулца от тиквички с риба и крем сирене. Особено очаровани останаха от сготвената розова риба, позната още като фагри, която се стори екзотична за някои вкусове. За капак Кали подложи апетитна зеленчукова гарнитура и сервира уникална домашна бисквитена торта маскарпоне.

Имаше и изненади - в лицето на синът й, който стана част от вечерята, на подаръците в саксии, които зарадваха индивидуално всеки от гостите и на общото изпълнение на компанията с певецът Артур Надосян.

Колко точки обаче получи Кали и къде се оказаха пробойните в нейния кулинарно-любовен план - вижте във финала на първата вечеря от новия сезон на Черешката на тортата.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта