Регистрация

Трик за гасене на фламбе



Трик за гасене на фламбе
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2166

Ако изпуснете контрола над огъня, бързо сипете оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ако искате да фламбирате плодове, зеленчуци или други ястия, запасете се с бутилка оцет до себе си, защото и най-изтънчените кулинари признават, че поне в началото са имали неприятни случки с огъня.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта