Регистрация

Сурими с краставица, царевица и майонеза



Сурими с краставица, царевица и майонеза
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 873

Майонезена салата с рулца от раци, царевица, варени яйца, моркови и майонезен сос. Различно изпълнение за любителите на Европейска салата и Руска салата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Салата с майонеза - идеална за мезе за водка или ракия, но и за леко основно в топлите дни, се прави в канала Всегда Вкусно. И за да съдържа и протеин, който засища, се добавят рулца от раци в голямо количество. Децата я обожават, мъжете оценяват качествата ѝ на предястие, а за дамите може да бъде леко основно.

Яйцата се сваряват заедно с моркова, а през това време приготовлението не спира, защото в купа се нарязват на малки кубчета краставица и рулца от раци. Отцеждат се зърната на консерва царевица и се добавят. А след това на ситничко в купата се прибавят моркова и варените яйца. Овкусява се със сол и пипер, залива се с 2-3 с.л. майонеза, която да спои шарените продукти, и е готово. Можете да приберете в хладилник или директно да поръсите с листенца свеж копър и да сервирате. Списък с точните продукти и стъпки на готвене можете да видите ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта