Регистрация

Страшна и лесна храна за Хелоуин



Страшна и лесна храна за Хелоуин
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 1602

Четири идеи за храна за Хелоуин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Хелоуин е празник за децата, ала родителите са тези, които трябва да приготвят подобаваща храна за деня на Вси светии. Често не остава време за продулжителна суета в кухнята, но ако искате да зарадвате очакващия поглед на мъничето си, ето четири идеи, от които можете да си изберете най-лесната и подходяща за вас, така че да превърнете обикновената семейна вечеря в празник.

Бързите хот-дози с човешки пръсти са подходящи, ако разбрете, че ще пристигант гости. Тази храна може да напълни дузина стомаси и се прави за броени минути. Доста е ефектно да видите как човешки пръст от кренвирш изскача из кървава питка хляб, нали?

Яйчените кошнички можете да украсите както ви хрумне. Те са идеално и полезно прихапване за децата, както и прекрасно мезе за възрастните. Можете да поставите разполовена маслинка в средата и да превърнете храната в око. Малко заигравка с флакона кетчуп и ще имате и кръв. Импровизирайте.

Бутер хлябът е страхотно основно за Хелоуин, но отнема повечко време, въпреки че не месите тестото. Все пак ще имате съставките за семейна пица, обединени в нещо доста подходящо за празника.

А ако съвсем мислите да минете метъра, направете си разядка паяжина. Детето ще се радва, вие ще имате диетично прихапване, а татко - мезе за ракийка. Ето още един начин всики да са доволни.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта