Регистрация

Свинско с целина и кленов сироп



Свинско с целина и кленов сироп
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2070

Печено свинско филе с гарнитура от целина в мътеница.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Изъчен на 19.04.2016

Рецептата за предястие от целина на Рене Реджепи се обогатява с добавка от месо по идея на Лора и Стоян. Заедно корен и стебло целина се запържват в масло с бульон и подправки докато зеленчукът омекне, но остане хрупкав. Към него се приготвя сос от мътеница с аромати и тази част от ястието е готова. Следва същинската вкусотия - сочно свинско месо, което се готви до леко потъмняване на тиган, а след това се овкусява със смес от кленов сироп и горчица и влиза във фурната за да се запече с неустоима коричка. На финала поднасяме всичко заедно. Тази храна е доста изтънчена и с нея смело можете да посрещнете важни гости.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта