Регистрация

Сандвич със стар хляб, гъби и кашкавал



Сандвич със стар хляб, гъби и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1942

Стар хляб със сметана, яйца и печурки, запечен на фурна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.01.2017

Правим хлебен пудинг с идея да използваме стария хляб за готвенето на питателна закуска или пък вкусно и засищащо основно ястие. Рецептата търпи импровизация според вкуса и позволява да изчистите хладилника от останали в него продукти. Хлябът нарязваме на едри кубчета и по желание запичаме на фурна за кратко. През това време се прави гъбена запръжка с подправки и се разбиват яйца със заквасена сметана и бульон. Накрая смесваме крутоните с млечния сос и гъбите, поръсваме с рендосан кашкавал и печем на фурна за 20-тина минути. По желание можете да добавите колбас, резени пушено сирене, бяло сирене или каквото още ви се намира и би ви харесало. Ето един сандвич, с който можете да нахраните цялото семейство.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта