Регистрация

С остри ножове се порязваме по-трудно



С остри ножове се порязваме по-трудно
Лесно   |   Порции   |   Видяна: 2056

Когато ножовете са затъпени правим повече нестандартни движения и упражняваме силов натиск.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Не се страхувайте, че с прекалено остър нож вероятността да се порежете е по-голяма. Това изобщо не е така, обясняват експерти. Наточеното острие ни помага с по-малко и по-отмерени движения да нарежем месото или зеленчуците, докато затъпеното ни кара да натискаме със сила и да правим излишни търкания между ножа и продукта, целейки да го разрежем. Така могат да станат грешки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта