Регистрация

Риба треска на тиган в паста мисо

Риба треска на тиган в паста мисо
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 10008

Маринована пържена треска.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 парчета риба треска, обезкостени
  • олио за пържене

За маринатата:

  • 1 с.л. паста мисо, за предпочитане светло-кафява
  • 2 с.л. мирин
  • 1 с.л. вино за готвене
  • 1/2 с.л. захар

Начин на приготвяне:

1. Измийте и подсушете рибата.

2. Смесете хубаво необходимите за маринатата продукти.

3. Сложете рибата в маринатата.

4. Мариновайте за 1/2 час.

5. Сгорещете тиган с олио.

6. Почистете рибата от излишната марината.

7. Изпържете на умерен огън от едната страна до покафеняване и обърнете. Пържете и от другата страна по същия начин.

8. Сложете в чиния и поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта