Регистрация

Пържени понички от тиква



Пържени понички от тиква
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2402

Бухти от тиква с джинджифил и канела.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.02.2016

Бухтички или понички тези малки сладки хапки са пленителна тежка сутрешна или следобедна закуска, която ще зарадва и малки, и големи. Тестените топчета се различават от бабините бухти, защото ги замесваме с бакпулвер и тиквено пюре, откъдето идва и екзотиката на вкуса им. След изпържване ги оставете върху домакинска хартия, за да се отцедят, а после по желание можете да ги поръсите със смес от пудра захар, джинджифил и канела, които си партнират страхотно с аромата на тиква.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта