Регистрация

Пълнени китайски питки с месо



Пълнени китайски питки с месо
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 4468

Домашни месни рулца по подобие на пролетните.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Пролетните рулца са една от емблемите на китайската кухня в България. Ето и как да си направите тяхно подобие в домашни условия. Замесвате тестото, запържвате каймата и след това следвате техниката на този китайски готвач за завиване на вързопчетата. А накрая по желание изпържете на маслена баня, печете във фурна или на пара. Това е - никак не е сложно.  

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта