Регистрация

Предястие с риба, яйца и майонеза

Предястие с риба, яйца и майонеза
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2187

Тежка рибна салата с интересна украса.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама филе от треска или друг вид сурово филе от соленоводна риба
  • 5 варени яйца
  • 100 грама кашкавал
  • 3 глави лук
  • 4 с.л. мазнина за запържване
  • 100 грама майонеза
  • сол на вкус

За украса:

  • 1 морков
  • 1-2 черни маслини
  • зелени подправки по избор (копър, магданоз)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете рибата на кубчета, а лука наситнете.

2. Сгорещете мазнината и запържете първо лука до покафеняване, а след това добавете рибата. Осолете ако е необходимо, разбъркайте и пресипете в чиния за ордьоври.

3. Върху запръжката настържете кашкавала.

4. Разделете белтъците от жълтъците на яйцата и натрошете с ръце жълтъците.

5. Намажете с майонеза.

6. Рендосайте белтъците.

7. Намажете останалата майонеза и загладете салатата.

8. Декорирайте с резени морков, маслина и пресни билки както е показано на снимката или според своето въображение.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта