Регистрация

Правилен начин за рязане на магданоз



Правилен начин за рязане на магданоз
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 5178

Нарязан магданоз на ситно по бързата процедура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Наситняването на магданоз не е философия, но вижте как се прави в кухните на професионалните готвачи, които имат техника за това. Първо го нарязвате на по-едро, а след това просто го накълцвате с ножа, така че да остане въздушен, а не да се спласти от натиска. Ако проявите умение и точна ръка, зелената свежа подправка ще се превърне в ситни пресни листенца, достойни да овкусят и най-изтънчената манджа.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта