Регистрация

Постни гювечета с моркови и цвекло



Постни гювечета с моркови и цвекло
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2186

Гръцки зеленчукови гювечета с маслини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.03.2016

Гювечът може да бъде вкусно основно ястие, дори и без да има мръвка в него. Днешната рецепта ни запознава със зеленчукови гювечета, които могат да бъдат направени в два варианта - за постещи и вегани или пък за хора, които не ядат месо. Във втория случай към комбинацията от моркови, цвекло и маслини, се прибавя сирене халуми, което можете да замените с друг вид сирене (синьо сирене, кашкавал, бяло саламурено) по избор. Същото гювече позволява и едно яйчице за капак, което обаче да се сложи на 10-тата минута преди ваденето на ястието от фурната.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта