Пилешко Ескабече с лют сос и подправки
     Средно   |   Порции 3-4
  |   Видяна: 2198
    
Паниран пържен лук на хрупкави хапки и постен десерт с цитруси.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 25.02.2015
Днес ще готвим пълна програма - основно с пиле, мезе за бира и десерт с плодове:
- Пиле по испански - Ескабече - пилешки филенца в сос с люти чушлета, подправени с индийски овкусители.
- Перфектното мезе за бира - панирани пикантни лучени кръгчета.
- Малки сладки постни тарталети с хрупкаво тесто, плънка от тофу и топинг от плодове.
Най-важните съставки
брашно, карамфил, киви, кориандър, лимонов сок, лук, лют пипер, люта чушка, малки люти чушлета, олио, пиле, пилешко месо, портокал, портокалов сок, сол, сол и пипер, тортиля, тофу, червен лук, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ